INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO I-a cucerit! » În două luni, Săpunaru a convins Zaragoza să-i facă o nouă ofertă

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 21:02

Şefii clubului nu vor să-l piardă în ianuarie pe apărătorul de 28 de ani. Are o clauză de reziliere de numai un milion de euro


"El e fundaşul dreapta de care aveam nevoie. Nu vom regreta nici o clipă transferul", a anunţat antrenorul Manolo Jimenez pe 1 septembrie, după ce l-a adus de la FC Porto. A fost inspirat.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Săpunaru a debutat în etapa a patra şi, de atunci, n-a mai pierdut echipa, jucînd constant şi bine. Aproape fără greşeală în defensivă şi surprinzător în atac cu apariţiile sale, mai ales la fazele fixe. Iar golul victoriei cu FC Sevilla (2-1) i-a convins pe conducătorii Zaragozei!
Potrivit ediţiei de Aragon a cotidianului As, şefii clubului alb-albastru nu vor să-l piardă pe Săpunaru. Nici în iarnă, cînd ar putea pleca pentru numai un milion de euro, nici vara viitoare, gratis, la final de contract. Şi sînt gata să-i propună un nou angajament apărătorului în vîrstă de 28 de ani. Patru ani în loc de unul, şi 200.000 de euro în plus, pe fiecare sezon, la salariu. Care ar fi 0,8 milioane anual.

540 de minute a jucat Săpunaru în 9 etape; 6 meciuri complete în La Liga, un gol

0,6 milioane de euro este actualul salariu al fundaşului dreapta la Real Zaragoza

"Sapu, un fundaş înalt şi puternic, elegant în joc, dar şi contondent cînd faza o cere. E stăpînul zonei sale. Exact transferul de care Zaragoza avea nevoie"
El Periodico de Aragon, cotidian spaniol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
talpaiadului
talpaiadului  •  31 Octombrie 2012, 15:49

Sapunaru ar trebui sa revina la nationala, o avea el caracter de tzzigggan rapidist, dar ca fundas dreapta e mult peste Tamas. Asa cum Piturca l-a iertat pe Radoi, asa ar trebui sa faca si cu Sapunaru, dar s-o faca mai repede, chiar de la meciul cu Ungaria.

criticul89
criticul89  •  31 Octombrie 2012, 10:33
Postat de lollol pe 31 Octombrie 2012, 03:24

tamas are 4 aparitii sezonul asta la WBA in toate competitiile,de unde pana unde ai dedus tu ca s-a impus papagalule?:)))))))))

se vede ca tu te uiti la fotbal doar pt stelutza si habar n-ai fotbalul international !prostul familiei, tamas joaca din 2009, adica de 3 ANI in anglia ! in primele 2 sezoane a fost titular constant si doar anul trecut a fost unul mai slab, plin de accidentari si suspendari; mai citeste si tu un alt site in afara de ghesepe si apoi da-mi replica primitivule...

energydrik
energydrik  •  31 Octombrie 2012, 10:02
Postat de mgexpert pe 31 Octombrie 2012, 08:33

..e vorba de acelaşi Săpunaru despre care un selecţioner "genial" spunea că e nociv ?..:)))

La echipa nationala si la Rapid este/ a fost nociv, asa sunt romanii, devin profesionisti doar intre straini... peste mari si tari!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează