INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Încălzire pentru infern » Manchester City s-a impus la Newcastle, dar urmează un tur de forţă: Liverpool, Arsenal, Chelsea

David Silva, în albastru, deschide scorul la Newcastle. Nici o șansă pentru portarul Krul // Foto: Reuters
David Silva, în albastru, deschide scorul la Newcastle. Nici o șansă pentru portarul Krul // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 23:43

Campioana a avut cel mai convingător start de sezon dintre toate candidatele la titlu. Şi ca evoluţie, şi ca scor.

Ieri, la Newcastle, Man. City le-a transmis un avertisment clar contracandidatelor la coroana cu lauri: "Eşecul din Supercupă, în faţa lui Arsenal, a fost un accident". Campioana a cîştigat cu 2-0 şi, în ciuda emoţiilor pe care le-a trăit în repriza secundă, se poate spune că a avut cel mai convingător start dintre toţi greii Angliei.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Argumente? O primă repriză pe care a avut-o la degetul mic şi-un gol de generic TV, cu călcîiul lui Dzeko şi finalizarea impecabilă a lui Silva. Dar şi un joc legat, în regim de viteză, neaşteptat de cursiv pentru acest stadiu al sezonului. Sigur, nu totul a mers ca pe roate. Lipsa de concentrare în anumite momente era să-i coste scump pe "cetăţeni".

Dar, într-un final incendiar, cu Ayoze la un pas de egalare, a apărut salvator rezerva Aguero: 2-0. Şi City e acum în priză pentru turul de forţă care o aşteaptă: Liverpool, Arsenal şi Chelsea în următoarele 4 etape.

5-0 a fost raportul şuturilor pe poartă în favoarea lui Man. City (13-12 la total)

ALTE ŞTIRI DIN ANGLIA:

Întîlnire cu Sabatini
Roma a făcut primul pas concret în tentativa de a-l achiziţiona pe Vlad Chiricheş. Sîmbătă, în timpul meciului cu West Ham (1-0), fundaşul lui Tottenham a fost abordat în tribună de directorul sportiv al Romei, Walter Salbatini. Potrivit presei italiene, cei doi s-au întreţinut un sfert de oră despre mutarea în Serie A. Roma e interesată de un împrumut pe un an cu drept de cumpărare.

Minut de reculegere
Înaintea meciului au fost omagiaţi John Alder şi Liam Sweeney, doi suporteri care şi-au pierdut viaţa în iulie, cînd avionul în care se aflau a fost doborît deasupra Ucrainei de separatiştii ruşi. Familiile celor doi, însoţite de căpitanii Collocini şi Kompany, au depus jerbe de flori la centrul terenului (foto) în aplauzele tribunelor.

LIVERPOOL - SOUTHAMPTON 2-1: Să intre Gardoş!
Dacă apărarea ar fi fost la înălţimea celorlalte compartimente, Southampton n-ar fi pierdut ieri la Liverpool. Deşi au cedat numeroşi jucători în intersezon, Lovren şi Lallana cumpăraţi chiar de "cormorani", "sfinţii" i-au pus mari probleme vicecampioanei. Sterling a deschis scorul, dar Clyne a egalat la capătul unei combinaţii superbe cu Tadici.

Gazdele au continuat să sufere pînă spre final, cînd Sturridge, pe fondul unor greşeli în lanţ ale apărătorilor adverşi, a punctat pentru 2-1. Proaspăt transferat la Southampton, Florin Gardoş n-a jucat, dar cînd va fi apt, are şanse mari să fie titular în centrul apărării. Concurenţii Joshida şi Fonte au dezamăgit ieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close