INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI GERMANIEI / DORTMUND - BAYERN 0-2 DUPĂ PRELUNGIRI

VIDEO Jurgen Klopp acuză după finala pierdută cu Bayern: ”Am avut gol valabil la 0-0 şi ne-a fost refuzat. Toţi au văzut, arbitrii nu!”

Dreptul lui Dante e pe linie, stîngul în poartă, ca și mingea. Asistentul a arătat inițial gol, dar
Dreptul lui Dante e pe linie, stîngul în poartă, ca și mingea. Asistentul a arătat inițial gol, dar "centralul" Meyer n-a fost de acord // Foto: Bild

Articol de - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 22:23

Antrenorul Borussiei acuză inclusiv absenţa arbitrilor de poartă, iar portarul Weidenfeller  sugerează un complot.

Nemţii au votat recent împotriva introducerii tehnologiei video şi acum plătesc scump. După golul-fantomă din meciul de campionat cîştigat de Leverkusen la Hoffenheim (2-1), sîmbătă, în finala Cupei, Dortmund - Bayern 0-2, arbitrul Floryan Meyer nu i-a acordat Borussiei un gol valabil.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La scorul de 0-0, în minutul 64, munchenezul Dante a scos din poartă balonul la "capul" lui Hummels, însă Meyer a lăsat jocul să continue. "Pînă şi rezervele, deşi erau mai prost plasate decît asistentul, au văzut balonul dincolo de linie. De ce n-am avut arbitri de poartă, nu ştiu. Probabil sînt deja în concediu", s-a plîns antrenorul Klopp.

La fel de frustrat, portarul Weidenfeller sugerează un complot: "De cînd sînt eu la Dortmund, echipa s-a aflat mereu în fruntea clasamentului fair-play. Dar e tratată de parcă ar fi la coada lui".

"În momentul derulării fazei, nici eu, nici asistentul n-am fost siguri că mingea a trecut linia cu toată circumferinţa. De aceea n-am acordat golul" (Florian Meyer, arbitrul finalei Cupei Germaniei 2014)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cracker
cracker  •  19 Mai 2014, 13:08

Pai cum vine asta, asistentul a aratat initial gol, dar centralul a trecut peste nu l-a validat iar apoi, a declarat ca s-a petrecut asa repede ca nici el si nici asistentul nu au vazut gol.Ceva nu se potriveste bai Meyere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează