INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO Luis Enrique stă drepţi în faţa lui Lionel Messi » Neymar are de suferit

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 14:40

Lui Lionel Messi nu-i plac pauzele şi vrea să joace tot. E arhicunoscut faptul că de la Guardiola pînă în prezent, la Luis Enrique, antrenorii nu prea l-au lăsat pe bancă pe argentinian şi nici nu l-au schimbat, decît în cazul unor accidentări.


La meciul cu Eibar, tehnicianul spaniol a vrut să-l înlocuiască pe superstarul său cu Munir, cînd mai erau 15 minute de joc, iar scorul era 3-0. Luis Enrique intenţiona să-l schimbe pe Messi, ca să-l odihnească pentru partidele cu Ajax, din Liga Campionilor, şi cu Real Madrid, în La Liga, dar nu fără acordul jucătorului. Aşa că l-a întrebat pe argentinian dacă vrea să iasă, jucătorul i-a făcut semn că nu, iar în cele din urmă a ieşit Neymar.

"Brazilianul a comentat azi, într-o conferinţă de presă: "Nu m-a deranjat că am fost schimbat. Leo scrie istorie şi sînt fericit şi mîndru că joc alături de el", a spus Neymar.

Vezi mai jos video cu faza şi reacţia amuzantă a lui Luis Enrique!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  21 Octombrie 2014, 08:53
Postat de master_boy1981 pe 20 Octombrie 2014, 18:46

E de laudat ca vrea sa joace tot meciul ,nu ca altii de sunt morti dupa 30 min , voi romanasi paraleli cu performanta cautati scandal in tot,.

acum sa facem o comparatie absurda si fortata..Messi desi are meci la 3 zile in CL, desi la fel ca Ronaldo, nu mai are absolut nimic de demonstrat, vrea sa joace tot meciul, pe cand "marea speranta" Nicusor Stanciu refuza sa bata penalty intr-un meci decisiv pentru calificarea in CL, pe motiv ca e obosit, desi are 21 de ani. Si ne miram de ce nu mai vedem vreun roman la o formatie decenta, ca de top nici nu mai vorbim

master_boy1981
master_boy1981  •  20 Octombrie 2014, 18:46

E de laudat ca vrea sa joace tot meciul ,nu ca altii de sunt morti dupa 30 min , voi romanasi paraleli cu performanta cautati scandal in tot,.

21lva
21lva  •  20 Octombrie 2014, 14:57

Enrique parca e maica-mea cand ma chema in casa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează