INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Milan Parolat » Rossonerii îngenuncheaţi la Parma: 2-3! ”Dublă” Parolo

Milanezul Silvestre (stînga) se luptă cu parmegianii Felipe şi Parolo (centru, nr. 16) // Foto: Reuters
Milanezul Silvestre (stînga) se luptă cu parmegianii Felipe şi Parolo (centru, nr. 16) // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 22:22

Oaspeţii au reuşit să revină de la 0-2 în numai două minute (61-63), dar la golul încasat în prelungiri n-au mai avut timp pentru o replică.

Crimă şi pedeapsă, ieri, la Parma, cu marele Milan în rolul victimei. Rossonerii erau KO la pauză. Parolo (11) şi Cassano, chiar în finalul reprizei, îi puseseră deja în genunchi. Dar s-au ridicat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două mutări inspirate ale antrenorului Allegri, Matri şi Kaka în locul lui Balotelli, respectiv Poli, şi Milan a fost alta. În intervalul a numai două minute (61-63), Matri şi Silvestre au restabilit egalitatea: 2-2.

Însă gazdele n-au renunţat. Parolo, care ţintise şi "transversala" la 2-0, a lovit decisiv (90+4): lovitură liberă, balonul "muşcă" gazonul în faţa portarului, 3-2. Dezastrul milanez era perfect!

UDINESE - ROMA 0-1
Roma record: 9 victorii din 9!
Giallorossii nu pot fi opriţi cu nici un preţ. Fără Totti şi Gervinho, accidentaţi, în zece din minutul 66, eliminat Maicon, oaspeţii s-au impus finalmente prin golul lui Bradley (82). A fost a 9-a lor victorie în tot atîtea etape de la startul sezonului, record egalat în Italia. Roma lui Garcia după Juve a lui Capello (2006).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
monere1980
monere1980  •  28 Octombrie 2013, 14:55

Am vazut meciul si n-au jucat slab. Dar eterna lor problema: apararea. Frate, o aparare asa slaba n-am vazut la MIlan de cand privesc eu la fotbal (sa tot fie vreo 20+ de ani). Au jucatori defensivi bunicei (Mexes, Constant, Abate) dar nu-mi explic de ce nu sint in stare sa se apere. Probabil este vina antrenorului si n-as vrea sa cred asta ptr ca Allegri nu e chiar slab. De acord, nu e nici mare antrenor, dar oricum..... Ceva ciudat se intampla la Milan :) Nu stiu daca Allegri a fost deja demis, dar ar fi cazul s-o faca daca vor sa obtina ceva sezonul asta. E clar ca ceva trebuie schimbat cand faci 2-2 cu Bologna, 1-0 cu Sampdoria si ti-o iei de la Verona si Parma. ^_^

Vezi toate comentariile (1)
Comentează