INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Moment incredibil: şi-a pierdut un dinte în iarbă şi a pus toată lumea să-l caute

Marcelinho nu și-a găsit dintele, deși a oferit recompensă
Marcelinho nu și-a găsit dintele, deși a oferit recompensă

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2012 16:11

Partida dintre Sport şi Nautico (4-2), din campionatul statal brazilian, a fost marcată de un eveniment cu totul surprinzător. Protagonist, jucătorul gazdelor, Marcelinho Paraiba.

În urma unui duel tare cu Sileo, fundaşul oaspeţilor, jucătorul de 36 de ani, altfel omul meciului, şi-a pierdut un dinte. A reacţionat imediat, căutînd cu privirea prin iarbă. Nu a găsit nimic. Nici maseurul echipei sale, la care a apelat rapid, n-a avut mai mult noroc. Marcelinho a continuat meciul, dar la final s-a întors la locul incidentului. S-a pus pe scormonit în gazon. Nimic. Cu o faţă disperată, el s-a dus la cei din jur şi i-a rugat să-l ajute la căutat. Deşi toată lumea i-a sărit în sprijin, cercetîndu-se atent perimetrul cu pricina, dintele nu a fost descoperit.

Marcelinho a trebuit să se lase păgubaş. El îşi pusese acel dinte anul trecut. Îl costase 4.000 de dolari (circa 3.000 de euro), tocmai de aceea oferise 1.000 de dolari recompensă găsitorului. Culmea, apelase la implant după ce-şi pierduse dintele natural tot la un meci cu Nautico. Acum trebuie să scoată din buzunar alte 4.000 de dolari pentru o nouă intervenţie.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
luciano86
luciano86  •  31 Ianuarie 2012, 22:31

Jucatorul ala in alb-rosu s-a auto-servit din saritura din gura lui Marcelinho cu dintele ala:))) de aia nu-i mai gaseste nimeni dintele. =)

laurmarian
laurmarian  •  31 Ianuarie 2012, 21:10

Stimabile Constantin Popescu, sunt sigur ca ai luat stirea de pe www.istoriafotbalului.com Din respect pentru cel ce scrie pe acel site, ai putea preciza sursa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează