INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - NAPOLI 2-1

VIDEO Necruțător cu Chiricheș » Higuain a decis derby-ul cu Napoli pe o ezitare a lui Vlad, scor 2-1

Chiricheș a salvat în situație de unu la unu cu Higuian, respingând în corner
Chiricheș a salvat în situație de unu la unu cu Higuian, respingând în corner

Articol de - Publicat luni, 31 octombrie 2016 00:00

La unica ezitare a lui Vlad, Higuain a decis derbyul. ”Atent la construcție, cu o intervenție supremă la Pipita, românul trebuia să fie mai reactiv la 2-1”, a scris Gazzetta dello Sport.

La nici 2 luni după operația de menisc, Chiricheș a ajuns din eternă rezervă la Napoli să joace tot derbyul cu campioana Juve (1-2). Și chiar a făcut-o bine Vlad, titularizat a doua oară la rând în 4 zile!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După golul de miercuri cu Empoli, stoperul român l-a avut adversar pe Higuain și s-a descurcat admirabil. Excepție, faza în care a ezitat la blocaj, Gonzalo marcând printre picioarele lui.

"O primă repriză perfectă"

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 6,5 lui Chiricheș: "În prima repriză a avut o intervenție supremă la Pipita, scăpat spre gol. Atent la construcție, poate că românul trebuia să fie mai reactiv la 2-1".

Și Il Mattino l-a evidențiat: "Mai tehnic decât Maksimovici, a fost ales întrucât nu bubuie mingiile. A început cu mare siguranță, oprindu-l de trei ori până la pauză pe Higuain, care niciodată nu l-a pus în dificultate". "O primă repriză perfectă", a scris La Stampa.

Vlad a riscat cu o alunecare să facă penalty, dar i-a oprit centrarea lui Sturaro cu pieptul. Și n-a fost departe de gol la o fază fixă.

Tuttosport i-a reproșat că "a fost moale la al doilea gol, ezitând să plonjeze în fața lui Gonzalo". Eroarea majoră, la fel ca la reușita lui Bonucci, i-a aparținut lui Ghoulam, cel mai slab din teren.

"A făcut diagonala decisivă, refuzându-i lui Higuain țipătul golului. S-a travestit în regizor adițional și a pornit acțiunea. Aproape să egaleze, ca un atacant în plus"
Corriere dello Sport, cotidian italian

"Românul a confirmat că e de încredere, ca un bătrânel care-ți dă informații despre un proiect în construcție. Vorbește puțin, dar se mișcă atent, atunci când trebuie"
Tuttonapoli, agenție italiană

56de contacte cu mingea, 39 de pase bune din 45 și 6 recuperări a avut Chiricheș cu Juventus. A câștigat 5 dueluri din 6, respingând 7 baloane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează