INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Nici o criză! » City şi-a revenit din şocul ”Chelsea”: 1-0 cu Arsenal

Silva, numărul 21, profită de bîlbîiala apărării adverse pentru a trimite balonul în plasă
Silva, numărul 21, profită de bîlbîiala apărării adverse pentru a trimite balonul în plasă

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 22:10

Liderul e din nou pe un trend pozitiv şi îşi păstrează avansul de două puncte faţă de concitadina United.

Concurenţa spera într-o criză a lui Manchester City după ieşirea din Ligă şi prima înfrîngere în campionat, administrată de Chelsea etapa trecută (1-2). Dar "şocul" de ieri, cu Arsenal (1-0), a arătat că nu poate fi vorba despre aşa ceva.

Liderul Premier League a revenit parcă şi mai motivat să-şi apere avantajul de două puncte pe care-l avea în faţa campioanei en titre Manchester United în clasament. Şi-a reuşit, oferind împreună cu Arsenal un spectacol extrem de agreabil.

Echipa lui Roberto Mancini putea cîştiga mai lejer, dacă şi-ar fi fructificat măcar jumătate din marile ocazii, printre care şi o bară ( Zabaleta). Aşa însă, cu doar un gol avantaj pe tabelă, venit în minutul 53 ( Silva), a tremurat serios pentru victorie. Pe final au salvat-o fie imprecizia "tunarilor", fie portarul Joe Hart, care a făcut minuni.

Aici ai rezumatul VIDEO al meciului!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează