INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRALIA

VIDEO Pe aripile fotbalului! Persecutat în ţara natală, eroul celei mai tari reveniri din ultima vreme

Sayed a dat startul celei mai spectaculoase reveniri din ultima vreme
Sayed a dat startul celei mai spectaculoase reveniri din ultima vreme

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2012 12:34

La nici jumătate de an după ce a îndurat cele mai grele clipe ale vieţii, un fotbalist din Bahrain s-a descătuşat în Australia, devenind eroul echipei într-un meci de infarct

Sayed Mohamed Adnan, un fotbalist din Bahrain (regat insular, aflat în Golful Persic), a trecut prin momente cumplite anul trecut. În luna aprilie, a fost acuzat că, împreună cu alţi 150 de sportivi (printre care şi fraţii săi, Ala'a şi Mohamed, de asemenea fotbalişti în echipa naţională), a luat parte la proteste împotriva guvernului de la Manama.

Peste două luni, a fost condamnat la doi ani de închisoare. Conform unor surse din cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite, acesta a fost persecutat în timpul detenţiei. Eliberat la doar o săptămînă, Sayed a fugit în Australia, unde a dat probe de joc la Brisbane Roar. A convins, semnînd un contract pe un an.

United de antipozi 
Ieri, partida Brisbane Roar - Sydney FC se apropia de final. Se arătaseră 5 minute de prelungiri, dar patru dintre ele aproape trecuseră. Gazdele beneficiau de o lovitură liberă de la mare distanţă. Sayed şi-a aşezat mingea. A tras. Fani şi antrenori, deopotrivă, au tresărit. Mingea a poposit cuminte în plasa porţii.

"Au reuşit! Au smuls un punct in-extremis," exclamau, în delir, comentatorii. Peste doar cîteva secunde, Berisha făcea 2-1, întregind golul de excepţie marcat de Sayed cu o revenire de senzaţie.

Vezi mai jos ultimele două minute ale partidei!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează