INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Recuperare la disco! Neymar dansează într-un picior și-i enervează pe parizieni: "Se împarte între refacere, poker și farniente"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 10:53

Operat la piciorul drept după fractura de metatarsian, Neymar atacantul lui PSG a dansat și la aniversarea surorii și într-un filmuleț postat pe Instagram. ”Recuperarea decurge bine”, asigură medicul Lasmar.

Neymar a ales să se opereze în Brazilia, după fractura la al cincilea metatarsian, ca să stea departe de ochii francezilor. Cei de la PSG sperau că-l mai pot folosi în acest sezon, însă atacantul nu vrea să rateze CM din Rusia și a mers pe mâna medicilor Selecao.

Aflat în recuperare, Ney se distrează oricând și oricum poate și nu renunță la petreceri. Ba chiar și dansează, cu piciorul drept imobilizat într-o gheată, "Performance", iar cu stângul sănătos țopăind de zor. A postat chiar pe Instagram și un filmuleț, care i-a enervat pe șeicii parizieni.

 

"Refacere, poker și farniente"

Asta după ce apăruseră poze cu brazilianul însoțit de iubita sa, Bruna Marquezine, participând la petrecerea de aniversare a surorii sale. Evident, tot într-un club, cu muzică. "Totul decurge bine după operație", a oferit asigurări medicul Rodrigo Lasmar, citat de L'Equipe. "În vila luxoasă și ultrasecurizată de 10.000 mp, de la Portobello, unde nu intri fără invitație, Neymar se împarte între refacere, poker și farniente", scriu francezii.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
812031735500378
Ddanny Ddanny  •  21 Martie 2018, 12:44

deci voi vedeti ca topaie..nu ? ..******

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  21 Martie 2018, 11:02

Ce tot scrieti articole despre *** asta, who cares ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează