INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Regele blanco » Cristiano Ronaldo, 122 de goluri în 123 de meciuri la Real

Coperta Marca despre Ronaldo:
Coperta Marca despre Ronaldo: "Illa, Illa, Illa, Cristiano Maravilla". Minunea portugheză luminează Madridul

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 19 februarie 2012 23:00

Portughezul a bătut recordul lui Juanito, miticul jucător al madrilenilor, şi are o medie de reuşite mai bună decît a lui Puskas.

Nici un meci fără un gol al lui Cristiano Ronaldo. Aşa e la Madrid. La 27 de ani, portughezul e ca un automat. A înscris şi la 4-0 cu Santander, iar fanii de pe "Bernabeu" s-au înclinat în faţa lui. Cel pe care îl fluierau în urmă cu o lună este regele blanco. Tocmai l-a depăşit pe legendarul Juanito în clasamentul celor mai eficace jucători de la Real. Cu 122 de goluri, este doar al 12-lea în această ierarhie (încă 8 goluri şi va fi în Top 10) , dar nimeni, nici Puskas, nici Santillana, nici Raul, nu are constanţa lusitanului. Cristiano are o medie a reuşitelor de 0,99 pe meci!

Aici ai rezumatul VIDEO al meciului Real - Santander!

Sezonul trecut, Ronaldo a marcat 41 de goluri, devenind cel mai prolific "Pichichi" (trofeul golgeterilor La Liga, după numele unui faimos atacant al lui Bilbao) din istorie. O performanţă aproape imposibil de atins. Nu şi pentru starul din Madeira. Dacă înscrie în fiecare din ultimele 15 partide din acest campionat, îşi va întrece propria performanţă. Va avea 43!

Nume scandat pe 3 stadioane!
Mourinho chiar e un antrenor special! În week-end, numele său a fost scandat pe trei stadioane din trei ţări. La Real Madrid, el domneşte, adorat de supuşii blanco. Dar şi fanii fostelor sale echipe îl apreciază la fel de mult. La Londra, pe "Stamford Bridge", suporterii lui Chelsea au protestat astfel la 1-1 cu Birmingham în "optimile" Cupei, iar suflarea interistă n-a suportat umilinţa cu Bologna (0-3). Şi l-a chemat pe salvatorul Jose.

95 de goluri a marcat CR7 la Real în campionat, 16 în Ligă, 10 în Cupă şi unu în Supercupa Spaniei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
testiclees
testiclees  •  20 Februarie 2012, 23:31

RONALDO > Other players!;) SIMPLY A PERFECT PLAYER!

gazistu_med
gazistu_med  •  20 Februarie 2012, 10:59

tot messi e in fata lui...........degeavba are 28 de goluri marcate pana acuma ca 10 sunt din penalty, messi are numai 2 din penalty ..................Cristiano Ronaldo Real Madrid 28 10 7 L. Messi Barcelona 27 2 5 Comentariul tău...

gazistu_med
gazistu_med  •  20 Februarie 2012, 11:03

tot messi e in fata lui...........degeavba are 28 de goluri marcate pana acuma ca 19 sunt din penalty, messi are numai 2 din penalty ..................Cristiano Ronaldo Real Madrid 28 10 7 L. Messi Barcelona 27 2 5

Vezi toate comentariile (10)
Comentează