INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - RAYO VALLECANO 6-1

VIDEO S-a întors magia la mijlocul terenului pentru Barça » Xavi + Iniesta = Cruyff

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 14:30

Meciul cu Rayo Vallecano, cîştigat de Barcelona cu 6-1, a oferit şi o imagine tot mai rară pentru echipa catalană: Xavi Hernandez şi Andres Iniesta împreună la mijlocul terenului. Xavi a pasat decisiv la primul gol al catalanilor. "Creierul" a trimis o pasă în profunzime către Suarez, care a marcat superb.

Cei doi nu au mai coincis în echipa de start de la partida cu Real Sociedad, din 4 ianuarie, cînd formaţia blaugrana a pierdut, scor 0-1. Tehnicianul Barcelonei a decis că e momentul să mizeze din nou pe magia celor doi şi nu a fost dezamăgit: "Au fost spectaculoşi!", a recunoscut Luis Enrique. 

REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI

Pînă la partida de duminică, Xavi şi Iniesta au jucat doar 3 meciuri împreună în acest sezon: contra lui Rayo, în deplasare, pe «Bernabeu» cu Real Madrid şi cu Real Sociedad, pe Anoeta.

Xavi+Iniesta= Cruyff
El Pais descrie un episod petrecut ieri, la ieşirea de pe stadion, după victoria categorică a Barcelonei în faţa lui Rayo Vallecano, 6-1. Un tată l-a întrebat pe fiul său:
"Cît fac 8+6?"
"14"
"Aşa e, bravo! Numărul lui Cruyff", a încheiat, mîndru, tatăl.

Iniesta a vorbit despre colaborarea sa cu Xavi: "Uneori am senzaţia că nu putem juca împreună, dar e întotdeauna un privilegiu să fiu alături de el. Îmi uşurează foarte mult misiunea de pe teren, dar şi pe cea a echipei, care funcţionează mai bine cu el la comandă. Jucăm de mulţi ani împreună şi senzaţiile sînt mereu foarte bune".

Luis Enrique i-a folosit pe Xavi şi Iniesta în acelaşi timp doar în 15% dintre meciurile din La Liga

19 meciuri a bifat Xavi în la Liga, 13 ca titular, 1.212 minute disputate

16 partide are Iniesta în La Liga, 13 ca titular, 1.065 minute jucate

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  09 Martie 2015, 15:56

ieri au jucat la un momentdat chiar si iniesta,xavi si rakitic deodata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează