INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO San Lorenzo cîştigă la Santa Fe, 1-0, cu poza Papei pe piept: ”Autogol Divin”

În noul echipament, cu poza Papei, șansa a fost de partea lui San Lorenzo +1   FOTO
În noul echipament, cu poza Papei, șansa a fost de partea lui San Lorenzo

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 19:15

Suporterii sînt siguri că noul Suveran Pontif i-a ajutat într-un meci în care favoriţii au rămas în zece (33) şi au marcat cu ajutorul unui adversar.

San Lorenzo e pe val de cînd Jorge Mario Bergoglio, posesorul carnetului de socio cu numărul 88.235, a devenit Papa Francisc I. Echipa pregătită de Juan Antonio Pizzi, ex-Barcelona, a evoluat sîmbătă la Santa Fe, contra lui Colon, cu poza lui Bergoglio pe piept. Şi a cîştigat, 1-0, dar cum! Rămasă în "zece" din minutul 33, după eliminarea lui Cetto, a dat lovitura cu un sfert de oră înaintea fluierului final, prin autogolul lui Ramirez.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

În tribună purtînd sutane, suporterii sînt convinşi că a fost vorba despre un " autogol divin", iar favoriţii lor vor obţine numai rezultate bune fiindcă "Papa ne va ajuta. De acum avem o legătură directă cu Cel De Sus. Nimeni nu ne va mai putea opri". Pînă una-alta, a fost abia a doua victorie pentru San Lorenzo în 6 meciuri disputate (3 remize, un eşec) din turneul final al campionatului. Iar în clasament e pe locul 7, din 20 de echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează