INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Seiful fără cifru » Premieră în 64 de ani: Atletico Madrid cîştigă de trei ori la rînd pe teren propiu cu Real Madrid: 4-0!

Saul Niguez l-a executat pe Casillas cu o execuție imponderabilă // Foto: Reuters
Saul Niguez l-a executat pe Casillas cu o execuție imponderabilă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:56

Trupa lui Simeone a profitat din plin de ”găurile” din apărarea blanco, cîştigînd derbyul a treia oară la rînd acasă, o premieră în 64 de ani! Revenirea lui Ronaldo a fost invizibilă.

Atletico a devenit seiful inexpugnabil pentru Realul lui Ancelotti. "Munceşti, munceşti şi, cînd crezi că l-ai deschis, explodează ceva, te răneşti şi rămîi cu mîinile goale", a explicat antrenorul italian. I-a suflat Supercupa, i-a barat drumul în Cupă şi, ieri, trupa lui Simeone a făcut "dubla" în Primera. Un 4-0 istoric pe "Calderon", după 2-1 în tur, cu care "plăpumarii" se apropie la 4 puncte de Real!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Campioana a speculat la maximum absenţele din defensiva blanco, Ramos, Pepe şi Marcelo, şi în minutul 18 avea 2-0. Tiago, şut de pe 16 metri, cu complicitatea lui Casillas, şi Saul (intrat de 8 minute!), cu o foarfecă, bară-gol. Cel mai rapid încasat vreodată de Real în campionat din partea unei rezerve! Iar dacă David Fernandez fluiera penalty la henţul lui Khedira putea fi 3-0 la pauză.

Autogolul mai lipsea!
Ieri n-a jucat nici James, însă a reintrat Ronaldo după suspendare, reîntregind tripleta BBC. Doar pe hîrtie, în teren nu s-a simţit absolut deloc! Atletico a defilat, iar Real nu a putut înscrie decît în  poarta greşită.

Presat în 6 metri de Griezmann, care urmărea centrarea lui Saul, Varane a împins mingea în plasă cu genunchiul (66)! Bale a ratat prima şi singura ocazie blanco tocmai în minutul 81! Înainte ca Mandzukici să închidă corida, plonjon cu capul din centrarea altei rezerve, Torres.

17-4 a fost raportul şuturilor spre poartă (8-1 cadrate!) în favoarea lui Atletico în derbyul de ieri

4 eşecuri şi două egaluri a făcut Real în ultimele 6 jocuri cu Atletico. N-a mai bătut din finala Ligii

3 meciuri fără gol marcat are Real din 37 jucate în acest sezon. Toate pe "Calderon", golaveraj 0-7

68 de ani trecuseră de la precedentul derby în care Atletico i-a dat două goluri mai rapid acasă lui Real: pe 30 ianuarie 1944, a fost 2-0 în minutul 12

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
djeurofighter
djeurofighter  •  09 Februarie 2015, 08:12

...

submarina
submarina  •  08 Februarie 2015, 18:16
Postat de gabrita pe 08 Februarie 2015, 15:25

Considera mai bine ca real madrid sunt o echipa de idioti, umflati, tinuti in spate de arbitri, s.a.m.d. In concluzie fii mai realist/a!!!

Ai dreptate, trebuie sa fiu mai realist:) ...totusi ceva se intampla cu Real in a doua parte a campionatului...sunt intr-o evidenta scadere de forma...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2015, 16:35

macel in public.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează