INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO şi FOTO Campanie sexy pentru atragerea fanilor la Rayo: ”Nu o lăsaţi singură pe Cristina!”

Cristina Pedroche vine des la meciurile lui Rayo +6   FOTO
Cristina Pedroche vine des la meciurile lui Rayo

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 11:14

Considerat clubul sărac al Madridului, Rayo Vallecano este departe de popularitatea marilor Real şi Atletico. Media de spectatori, în special muncitori, la meciuri abia se ridică la 10.000. Născută chiar în cartierul Vallecas, Cristina Pedroche vrea să schimbe situaţia.

Ideea i-a aparţinut, iar şefii clubului au acceptat-o, pentru a demara o campanie care să atragă oamenii în tribune, concomitent să dea un impuls campaniei de abonamente în vederea returului din La Liga. ”Ea singură nu poate!”, se numeşte acţiunea prin care se doreşte ca numărul de suporteri ai lui Rayo să crească măcar cu 30 la sută. S-a filmat şi un clip, în care Cristina cere ajutorul fanilor şi se comportă exact ca ei chiar în tribunele stadionului.

Vezi mai jos un video cu Cristina Pedroche în acţiune.

În vîrstă de 23 de ani, Cristina Pedroche este model, actriţă şi reporter TV. Acum lucrează la postul Neox, după ce o vreme a fost la La Sexta. În martie 2010 a apărut în ediţia spaniolă a revistei FHM.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
xstyle
xstyle  •  13 Ianuarie 2012, 16:14

Zici ca-i o retardata in tribune.. buna de aruncat cu rosii dupa ea. Dar cand arati asa, ce-ti mai trebuie creisor..

flafy
flafy  •  13 Ianuarie 2012, 14:02

poate ca nu are o medie asa mare de spectatori pentru Primera,poate nu este cea mai iubita din Madrid,dar ceea ce putina lume stie este faptul ca peluza este plina la fiecare meci,incurajeaza echipa pana in ultimul minut,si are cei mai fanatici suporteri din Madrid!respect Bukaneros!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează