INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - NAPOLI 1-2

VIDEO SuperMertens » Roma pierde cu Napoli, iar titlul se îndepărtează: ”Trebuie să fim realiști”

Mertens înscrie pentru 0-2 // Foto: Gulliver/GettyImages
Mertens înscrie pentru 0-2 // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Atacantul belgian i-a îngenuncheat pe romani cu o ”dublă” și a readus-o pe Napoli în ”cărți” pentru locul secund.

Pe hârtie, totul era în favoarea Romei. Câștigase precedentele 5 întâlniri cu Napoli în Cupa Italiei și în Serie A, ultima în tur, pe San Paolo (3-1). Și venea după 4 victorii consecutive în campionat. Pe teren, însă, a fost cu totul altceva.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Irezistibil

Învinsă etapa trecută, acasă, de Atalanta, și marți, în Cupă, de Juventus, echipa lui Chiricheș (rezervă) s-a trezit la timp pentru a pune punct trendului descendent ce amenința să-i ruineze sezonul. Și i-a surprins pe giallorossi cu un fotbal fluent și cu un Dries Mertens în formă de zile mari. Irezistibil.

Prea târziu

Belgianul i-a înfipt Romei pumnalul în piept de două ori (26, 50). Mai întâi cu o "scăriță", apoi cu un șut plasat, la centrarea lui Insigne.

Nicio șansă pentru portarul Szczesny. Și putea face hat-trick-ul, însă Rudiger i l-a refuzat. Roma? Și-a revenit din șoc abia spre final. Dar mai mult de două bare și golul lui Strootman (90), de 1-2, nu i-au ieșit.

"Trebuie să fim realiști. Acum e aproape imposibil să mai câștigăm titlul"
Luciano Spalletti, antrenor Roma       

2puncte le separă acum în clasament pe Roma (locul 2) și Napoli (locul 3)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează