INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - NAPOLI 3-2

VIDEO Tîrziu, Pipita! Napoli a pierdut la limită, dar a fost condusă cu 3-0 de Bologna. ”Dubla” lui Higuain a venit abia în final

Destro (stînga) șutează și deschide scorul pe Dall'Ara // Foto: Reuters
Destro (stînga) șutează și deschide scorul pe Dall'Ara // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Oaspeții, la care Chiricheș a fost rezervă, au fost surprinși mai mereu descoperiți de șarjele echipei lui Donadoni.

Napoli a dat ieri cu piciorul șansei de a reveni în fruntea clasamentului. Eșecul de la Bologna, 2-3, ar putea crea impresia unei partide pierdute la mare luptă. Adevărul este însă că, așa cum au stat lucrurile pe teren, înfrîngerea a fost mai clară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pe Renato Dall'Ara, echipa lui Chiricheș, ieri doar rezervă, n-a arătat ca un lider. Cînd a avut ocazii, le-a irosit cu seninătate. Iar contraatacurile gazdelor, cazul primului gol marcat de Destro (14) fiind ilustrativ, au surprins-o adesea descoperită.

Rossettini i-a șocat și el pe napoletani (21), iar după o oră de joc, cu concursul portarului Reina, același Destro a dus scorul la un incredibil 3-0.

Napoli în genunchi, mai puțin Pipita Higuain. Orgoliul de fost galactic al golgeterului argentinian a produs două goluri în trei minute (87, 90), dar s-a dovedit prea tîrziu chiar și pentru un punct.

13 meciurifără eșec e seria lui Napoli încheiată ieri la Bologna

Viola OK, "Tătă" indecis

Napoli a coborît în cele din urmă pe 3, după Inter și Fiorentina. Ultima n-a lăsat să-i scape victoria cu Udinese (3-0). Badelj, Ilicici, din penalty, și Gonzalo Rodriguez au semnat golurile unei victorii nici o clipă sub semnul întrebării.

Tătărușanu? Indecis în minutul 37 (ieșire pripită la o centrare), ceea ce i-a permis lui Badu să reia cu capul, o intervenție reușită în minutul 65. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează