INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Trambulină » Portarul român de la Cartagena a scăpat cu 3 goluri contra Barcei în Copa del Rey

Savu (dreapta) e păcălit la colțul scurt de devierea colegului Mariano la șutul trimis de Tello, la golul 2 al Barcei // Foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Savu (dreapta) e păcălit la colțul scurt de devierea colegului Mariano la șutul trimis de Tello, la golul 2 al Barcei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 18 decembrie 2013 21:31

Plecat în 2012 din ţară, fostul goalkeeper de la Ceahlăul, Chiajna şi Brăneşti speră să prindă un contract mai bun după prestaţia de pe Camp Nou, unde a reuşit marţi 17 parade şi a luat 2 aşi.

N-a făcut minuni în poartă împotriva Barcei, dar a reuşit să limiteze proporţiile scorului în returul "16-imilor" Copei del Rey (0-3). George Daniel Savu, care a ales să apere pe Camp Nou, netemîndu-se de vreo "nenorocire", a încasat mai puţine goluri decît titularul Cartagenei, Limones, în prima manşă (1-4). A avut 17 parade în faţa trupei lui Martino, a luat 2 aşi în AS şi visează să prindă un contract mai bun.

VIDEO: Vezi AICI evoluţia lui Savu!

Goalkeeperul de 30 de ani şi 1,97m a ajuns în Spania în vara lui 2012 de la ALRO Slatina. Trecut pe la Dacia Chişinău, cu care a jucat finala Cupei Intertoto în 2007, Ceahlăul, Chiajna şi Brăneşti, Savu şi-a găsit echipă în liga a treia, la Atletico Sanluqueno: "Trebuia să plec din ţară. Nu mă ştia nimeni şi n-am fost propus nicăieri. Am întîlnit alt agent şi sper să profit de şansa Cartagena", zice portarul promovat la 17 ani la seniorii Stelei de Victor Piţurcă şi ajuns în Spania prin Lulelaru, fostul coleg de la Sportul.

40 de mii de euro e salariul anual al lui Savu la Cartagena, cu care are contract pînă în vară. Dacă promovează în Segunda ia 10.000 primă

4.500 de euro a costat transferul portarului român de la Sanluqueno la Cartagena pe 31 ianuarie 2013

"N-am avut noroc în România de un agent bun să mă scoată pe piaţă şi să-mi relanseze cariera. Sper să mă pot face cunoscut în Spania" ( George Savu, portar Cartagena)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  19 Decembrie 2013, 12:40

bun portar savu ,il stiu bine din perioada ALRO ,pacat ca s-a desfiintat echipa si a plecat ,oricum mult noroc in spania!

codrutz_18_2007
codrutz_18_2007  •  19 Decembrie 2013, 12:29

Sa ne kaakm pe steaua

marius.ad
marius.ad  •  19 Decembrie 2013, 11:52
Postat de robotzel pe 19 Decembrie 2013, 11:03

iti spun si tie si altora ca tine. nu uitati un singur lucru desi vad ca va roade rau de tot de tot ce tine de steaua: steaua a fost una dintre putinele echipe care nu au fost prezenti la vot pentru dezafilierea voastra pentru ca nu au vrut sa voteze asa ceva. au votat dezafilierea voastra echipe ca otelul si dinamo insa pe ei ii ridicati in slavi si le luati apararea cand aveti chef. nici o problema: rautatea voastra se intoarce la un moment dat impotriva voastra. cineva este sus si va vede pentru tot ce faceti.

Omu a zis doar de Ana Maria,nu vad unde ai citit tu Steaua...sau va simtiti reprezentati de "doamna"????Frumos....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează