INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - FIORENTINA 0-1

VIDEO TrăsNETO » Atenţie, Ciprian Tătăruşanu: Neto a apărat formidabil şi pe San Siro şi-i ameninţă postul!

Neto intervine fantastic, evitînd deschiderea scorului cu Tottenham, singur cu Soldado și Chadli // Foto: Reuters
Neto intervine fantastic, evitînd deschiderea scorului cu Tottenham, singur cu Soldado și Chadli // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 22:59

Brazilianul exclus pentru că n-a prelungit cu Fiorentina nu a primit gol în cele două jocuri în care Ciprian a lipsit din cauza lombosciaticii, fiind eroul viola în victoria de duminică.

Triumful cu Inter (1-0) i-a adus două veşti lui Ciprian Tătăruşanu. Una bună, pentru că Fiorentina s-a apropiat la 3 puncte de locul 3 (de play-off în Ligă). Şi alta rea, pentru că Neto a închis poarta viola. A doua oară în patru zile, repetînd evoluţia excelentă cu Tottenham, la 2-0 în "16-imile" EL!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Exclus din lot din cauza refuzului de a reînnoi contractul scadent în iunie, brazilianul care şi-a dat acordul să joace la Juventus a făcut miracole duminică seară. "Un jucător născut să fie portar!

Parade decisive la Shaqiri, Vidici şi Palacio, în două rînduri. Bun şi mental, întrucît nu-i deloc facil să joci în situaţia lui", l-a lăudat ieri Gazzetta dello Sport, acordîndu-i 7,5, cea mai mare notă, la egalitate cu Salah.

Acelaşi ziar îl avertizează pe Tătă, out din cauza lombosciaticii: " Montella dă de înţeles un lucru. Portarul român nu este definitiv bătut în cuie. Joi, în semifinalele Cupei, tot Neto va juca". Iar La Nazione întăreşte: "Problemele, dacă va fi cazul, vor apărea cînd Tătăruşanu va redeveni titular".

"Am doi portari mari şi-s mulţumit că-i pot pregăti. Sîntem fericiţi pentru Neto, care se antrenează cu mult profesionalism" (Vincenzo Montella, antrenor Fiorentina)

653769-tatarusanu-neto.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andyschleck
andyschleck  •  03 Martie 2015, 10:46

Nu e nici jumatate din nivelul lui Pantilimon

turcescu
turcescu  •  03 Martie 2015, 10:29
Postat de valiza.epo pe 03 Martie 2015, 09:08

Neto e cu sapte clase peste Tatarusanu. Care nici el nu e un oarecare! Dar, nedorind sa-si prelungeasca contractul, a fost trecut pe banca. Ma mir ca italienii aplica metode... romanesti.

Dezaxatule, ai bagat inca 2-3 clone pe articol!

turcescu
turcescu  •  03 Martie 2015, 10:28
Postat de vladutz13 pe 03 Martie 2015, 10:02

Nu am vazut meciul lui Inter, dar am vazut pe ala cu Tottenham si nu a avut mai nimic de aparat acolo. Cred ca a avut o singura parada.

Tatarusanu a scos 4 goluri cu Tottenham. Neto nu prea a avut nimic de aparat. E bun Neto dar nu atat de bun.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează