INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Van Rocket! » Execuţie cu stil, Van Persie. Swansea n-a avut nici o şansă în faţa olandezului

Van Persie (în roşu) reia acrobatic şi marchează golul etapei // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Van Persie (în roşu) reia acrobatic şi marchează golul etapei // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 18 august 2013 20:41

Golgeterul batav a fost decisiv pentru Man. United în Ţara Galilor cu două reuşite de manual.

Timp de jumătate de oră, sîmbătă, Swansea a fost cel puţin la înălţimea campioanei Man. United. Pînă a "explodat" racheta Van Persie! Din acel moment, adversara Petrolului în Europa League a trăit o veritabilă dramă. Iar United parcă a prins aripi. Scor final: 1-4.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Atacantului i-a fost de ajuns un serviciu impecabil, marca " Giggs", pentru a schimba cursul jocului: stop pe piept şi reluare din foarfecă, peste portarul Vorm (34). O minunăţie de gol! Şi avea să fie doar începutul. Foamea olandezului a crescut, iar la reluare a lovit din nou, pentru 3-0 (72).

Altă piesă de muzeu: şut sub "transversală", de la 17 metri, după ce i-a ameţit pe "centralii" Williams şi Flores.

Rooney a refuzat să se bucure!
În relaţii încordate cu United după ce i s-a refuzat transferul la Chelsea, Wayne Rooney (foto 2, în stînga) n-a celebrat nici una dintre reuşitele echipei sale pe Stadium of Liberty.

Introdus în minutul 60, la 2-0, Rooney s-a luptat la fiecare acţiune, ca de obicei, dar la reuşitele de 3-0 (Van Persie) şi 4-1 (Welbeck) a rămas departe de colegii (dreapta) care-i felicitau pe marcatori. Total indiferent.

"A fost cel mai frumos gol marcat de mine cu dreptul. Şi a întors jocul în favoarea noastră" (Robin van Persie, atacant Man. United)

"Diferenţa s-a făcut la finalizare. Golurile lui Van Persie au fost de clasă mondială!" ( Michael Laudrup, manager Swansea)

CHELSEA - HULL 2-0

Bomba lui Frank
Frank Lampard i-a dat emoţii ieri lui Mourinho, la primul meci oficial al acestuia după întoarcerea la Chelsea. La 0-0, mijlocaşul în vîrstă de 34 de ani a irosit un penalty, apărat de portarul McGregor. Însă, după ce Oscar a deschis scorul, l-a învins şi Lampard cu o bombă de la 25 de metri (foto 3).

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rossonero11
rossonero11  •  19 August 2013, 22:51

ce atacant se face Wellbeck asta...al doilea gol e mult peste a lui RVP

monere1980
monere1980  •  19 August 2013, 19:36

pai doar e RVP, nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează