INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

OFICIAL A semnat și Vlad Chiricheș » Transfer definitiv la o nou-promovată: „Vreau să aduc aici experiența mea”

Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul naționalei României, a fost prezentat azi oficial la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A.
Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul naționalei României, a fost prezentat azi oficial la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A.

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 22:31 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 22:31

Vlad Chiricheș (32 de ani), căpitanul naționalei României, a fost prezentat azi oficial la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A. 

La câteva ore după ce Ionuț Radu făcea primele poze în tricoul lui Cremonese și oferea declarații pentru site-ul oficial al clubului, a venit și rândul lui Vlad Chiricheș să fie prezentat oficial. 

Cum a reacționat Dan Petrescu la atacul lui Marius Șumudică: „Doar atât vreau să zic!”
CFR Cluj
Cum a reacționat Dan Petrescu la atacul lui Marius Șumudică: „Doar atât vreau să zic!”

Căpitanul naționalei a rezolvat ultimele detalii personale și a semnat contractul pe două sezoane cu opțiune pentru al treilea, fiind transferat cu titlu definitiv de la Sassuolo. Cele două cluburi nu au făcut deocamdată publică suma pentru care a fost încheiată tranzacția, actuala cotă de piață a „tricolorului” pe Transfermarkt fiind de 1,3 milioane de euro.

Vlad Chiricheș: „Sunt aici pentru voi”

Stoperul român de 32 de ani a rostit primele cuvinte din postura de nou fotbalist al echipei grigiorossa, care a publicat un mic interviu pe canalul propriu de YouTube: „Sunt foarte mulțumit că sunt aici. Sper să pot fi util cu experiența mea și cu calitățile mele. Sperăm să facem o figură frumoasă în campionatul viitor și să rămânem în Serie A și la anul”. 

Vlad a dezvăluit și de ce ar fi nevoie pentru a reuși: „Trebuie să avem multă răutate și multă dorință de a obține rezultate bune”. El a încheiat cu un salut pentru suporteri: „Ciao tifosi ai lui Cremo, sunt aici pentru voi. Vă îmbrățișez”.

Chiricheș are 6 goluri în Serie A

Chiricheș a jucat trei sezoane pentru Sassuolo - 62 de meciuri, cu două goluri și o pasă decisivă -, echipă care îl cumpărase de la Napoli cu 9,5 milioane de euro în 2020. 

El va fi coleg la Cremonese cu Ionuț Radu, împrumutat de la Inter până în iunie 2023. După transferul la FCSB, a mai jucat la Tottenham (43 de meciuri, 2 goluri, 1 assist) și Napoli (48 de partide, 4 goluri).

VIDEO Victor Becali: „Căpitanul naționalei merge la Cremonese. Asta spune tot”

Citește și alte știri din fotbalul european:

FRF l-a ignorat pe Cristi Chivu: „Am primit multe felicitări pentru titlul cu Inter, dar Federația n-a zis nimic, am fost ciuruit” + ce spune despre revenirea în România

VIDEO Marele talent al fotbalului englez s-a retras la 30 de ani: „Căpitan la clubul iubit și la națională! Mi-am trăit visul!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
naicool
naicool  •  09 Iulie 2022, 19:56
Postat de emil1986 pe 09 Iulie 2022, 09:22

Pacalici mai mare ca tine nu poate fi. Chiriches e un fotbalist profesionist, care a castigat in intreaga caririera, numai din salarii, peste 15 mil. de euro, asta insemnand ca are valoare mare, in timp ce tu esti un coate goale, un frustrat, care abereaza continuu. Mai ai frati? :))

***, daca mori de grija lui chiriches, citeste opiniile majoritatii si o sa afli ce *** aperi! De fapt, cine se aseamana, se apara reciproc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  09 Iulie 2022, 13:52

Aceasta comicarie de fundas chiar crede ca are calitati?

naicool
naicool  •  09 Iulie 2022, 13:35
Postat de naicool pe 09 Iulie 2022, 11:53

Prietene e

Prietene, e firesc ca doua persoane sa aiba opinii diferite, dar este nefiresc, ca cineva, sa si exprime dezacordul intr un mod grobian si necivilizat! Sau doar atat poti?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează