INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Walter Zenga a ratat o nouă şansă de a-şi antrena echipa sa de suflet: "Visul Inter s-a evaporat"

În Serie A, Zenga a convins la Catania şi a dezamăgit la Palermo // Foto: Reuters
În Serie A, Zenga a convins la Catania şi a dezamăgit la Palermo // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 22:06

La 54 de ani, fostul mare portar peninsular afirmă: "Am fost iarăşi contactat de Inter. Dar, după ce mi-au spus , au uitat de mine". Şi s-a întors Mancini.

După 12 ani în poarta lui Inter Milano, Walter Zenga a tot sperat că, la un moment dat, va fi şi antrenorul squadrei nerazzurre. Din 2002, bate Europa şi Asia (3 ani în România, la Naţional, Steaua şi Dinamo) aşteptînd un semn de la şefii clubului. L-a primit de mai multe ori, dar nu s-a concretizat nimic. Niciodată.

Acum, la 54 de ani, a fost iarăşi pe listă după demiterea lui Mazzarri. "M-au contactat, dar nu mi s-a părut ceva serios. Îţi spun «Da», apoi uită de tine", s-a plîns Zenga în timpul emisiunii Tiki Taka de la postul TV Italia 1. Întrebat dacă mai visează la Inter, antrenorul a răspuns deziluzionat: "Nu! Visul Inter s-a evaporat".

1 sezon şi jumătate a antrenat Zenga în Serie A, la Catania (2008-2009) şi la Palermo (turul lui 2009-2010)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Martie 2015, 08:48

Niciodata sa nu spui niciodata .... Mai are destul timp la dispozitie...e un antrenor tanar :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2014, 23:48

La 54 de ani, fostul mare portar peninsular afirmă: "Am fost iarăşi contactat de Inter. Dar, după ce mi-au spus , au uitat de mine". Şi s-a întors Mancini. _ deci, de fapt nu a ratat nimic. cum sa ratezi ceva ce nu ai avut ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează