INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. CITY - ARSENAL 2-1

Wenger și-a vărsat nervii pe Atkinson după eșecul cu City: ”Arbitrii sunt protejați ca leii la zoo”

Wenger își susține punctul de vedere în fața omologului Guardiola // foto: Gulliver/GettyImages
Wenger își susține punctul de vedere în fața omologului Guardiola // foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2016 00:00

Managerul Arsene Wenger și-a vărsat nervii pe ”centralul” Atkinson și pe asistenții săi: ”Ambele goluri ale lui City au fost neregulamentare”.

Arsenal a lăsat în urmă "o săptămână oribilă". Wenger dixit! Însă managerul "tunarilor" are perfectă dreptate. Zero puncte din două partide, cu Everton (1-2) și Man. City (1-2), în care echipa sa a condus de fiecare dată.

Iar duminică a fost și dezavantajată de arbitrul Martin Atkinson, care le-a validat "cetățenilor" golul egalizator, deși Leroy Sane se afla în ofsaid. Unul la limită, dar ofsaid.

"Arbitrii sunt protejați foarte bine. Ca leii la grădina zoologică. Așa că trebuie să trăim cu deciziile lor", a comentat tehnicianul francez, convins că "la ambele goluri ale lui City trebuia fluierat ofsaid".

Sesizând însă că s-a "ambalat" prea tare și ar putea fi sancționat de Federație, Wenger și-a revizuit un pic discursul: "Nu mă înțelegeți greșit. Mi se pare corect să fie protejați, dar dacă iau și deciziile potrivite e și mai bine".

Nici portarul Cech nu i-a iertat pe arbitri: "La golul lui Sterling, de 2-1, eu n-am văzut mingea. Pe traiectorie s-a interpus un jucător advers, nu știu dacă a fost David Silva sau un altul. Dar era în ofsaid".

"Încă trăiesc"

Înaintea fluierului de start, jucătorii lui City au ieșit pe gazon în tricouri pe care erau înscrise numele lui Gundogan și numărul său, 8. Un gest de solidaritate cu colegul grav accidentat (ruptura ligamentelor încrucișate la genunchiul drept), interpretat însă într-un mod bizar pe net, unde au apărut inclusiv postări gen "RIP Gundogan". Mijlocașul a intervenit apoi pe Twitter pentru a le mulțumi coechipierilor și pentru a-i asigura pe fani: "Nu vă faceți griji, încă trăiesc".

9puncte o separă pe Arsenal în clasament de liderul Chelsea

WBA - UNITED 0-2: Ibra: "Sunt ca vinul roșu"

Autorul ambelor goluri în deplasarea lui Man. United cu West Bromwich (2-0), Zlatan Ibrahimovici (foto, în prim-plan) e convins că poate juca fără probleme încă 15 ani.

"Chiar dacă am 35, mă simt de 20 de ani. Cred că aș putea juca până la 50, însă nu depinde numai de mine", a spus atacantul suedez, înainte de-a trage o concluzie în stilul său caracteristic: "Cu cât înaintez în vârstă, cu atât sunt mai bun. Ca vinul roșu!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close