INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Prima lovitură a lui Xavi la Barcelona » Legenda care vine alături de antrenor la catalani

Carles Puyol și Xavi Hernandez
Foto: Imago
Carles Puyol și Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 22:45 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 23:17

Xavi Hernandez (41 de ani), cel care este pe cale să preia banca tehnică a Barcelonei, pregătește o surpriză: vrea să aducă în staff-ul său o legendă a clubului.

Totul despre Dinamo Kiev - Barcelona, AICI!

Este vorba de Carles Puyol (43 de ani), fost căpitan la Barca și coleg cu Xavi la clubul blaugrana.

Potrivit celor de la Express, Xavi vrea să-l aducă în echipa sa pe Puyol datorită spiritului său de lider, acesta putând fi un bun motivator pentru jucători în această perioadă dificilă prin care trece echipa, la fel cum o făcea și pe vremea când evolua la catalani.

24de trofee are Puyol câștigate în tricoul Barcelonei

Barcelona, acord cu Xavi

Conform cotidianului Sport, Xavi a ajuns la un acord cu Barcelona, dar trebuie să-i convingă pe cei de la Al Sadd să rupă contractul. Are clauză de reziliere 1 milion de euro, iar Barca are datorii de 1,34 miliarde euro. Xavi Hernandez, 41 de ani, e pe buzele tuturor suporterilor catalani, după demiterea lui Ronald Koeman. 

Fosta glorie a catalanilor, acum la Al Sadd, este văzut inclusiv de către președintele Barcelonei, Joan Laporta, drept cel mai potrivit să scoată echipa dintr-o criză fără precedent.

Xavi cunoaște foarte bine clubul, unde a jucat de la 11 ani și a făcut istorie sub comanda lui Pep Guardiola. Iar la actuala formație, pentru care a evoluat din 2015 până-n 2019, când a trecut pe bancă, are un palmares impresionant ca antrenor: 7 trofee câștigate, 66 victorii, 16 remize și 18 eșecuri, golaveraj 273 - 126.

Laporta zboară în Qatar pentru a-l aduce pe Xavi

În acest sens, Laporta a planificat o deplasare personală în Qatar pentru a negocia cu Al Sadd aducerea lui Xavi pe Camp Nou. 

Președintele catalan ar urma să fie însoțit de vicepreședintele Rafa Yuste și de directorul sportiv Mateu Alemany. Zborul către Golf va avea loc după meciul Barcelonei cu Dinamo Kiev, din grupele Champions League, anunță Mundo Deportivo

Șeicii qatarezi ar dori o sumă da bani pentru rezilierea contractului cu Xavi, dar și un angajament al Barcelonei că va exista un meci amical între cele două formații în viitorul apropiat.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Moruțan și Cicâldău așteaptă încă un fotbalist din Liga 1 la Galatasaray! Claudiu Petrila, pe lista lui Terim

Newcastle îi plătește clauza lui Unai Emery și îl readuce în Premier League! Spaniolul ar putea debuta în week-end-ul următor

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează