INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Xavi încă n-a plecat de la Barcelona și deja negociază cu un alt club

Xavi Hernandez (43 de ani) explică plecarea sa de la Barcelona. foto: Imago Images
Xavi Hernandez (43 de ani) explică plecarea sa de la Barcelona. foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 17:29 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 18:56

Xavi Hernandez și-a anunțat plecarea de pe banca Barcelonei, la vară, iar potrivit „El Chiringuito TV“ ar fi în contact cu Inter Miami, unde joacă foștii săi coechipieri Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba.

Barcelona pare că migrează, treptat, către Inter Miami! Acolo deja evoluează patru foste vedete ale catalanilor, Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba. Iar la un moment dat, în cursul acestui an, li s-ar putea alătura și Xavi Hernandez.

Cluburile din Superligă intră în alertă: se schimbă contractul de drepturi TV! » Noua împărțire a banilor discutată în birourile LPF: „Domnul Șucu își dorește foarte mult”
DREPTURI TV
Cluburile din Superligă intră în alertă: se schimbă contractul de drepturi TV! » Noua împărțire a banilor discutată în birourile LPF: „Domnul Șucu își dorește foarte mult”

Potrivit „El Chiringuito TV”, o emisiune de fotbal foarte respectată și urmărită în Spania, Xavi ar negocia cu clubul patronat de fostul internațional englez David Beckham, după ce și-a anunțat plecarea de pe banca Barcelonei, la vară.

Jurnalistul Javier Miguel susține că Xavi ar vrea să ia o pauză de un an, dar l-a contactat Inter Miami

„El ar vrea să ia o pauză de un an, dar a fost contactat de Inter Miami. Dacă-i fac o ofertă interesantă o va accepta”, a dezvăluit jurnalistul Javier Miguel în cadrul amintitei emisiuni, găzduite de postul tv LaSexta.

Xavi a decis să renunțe la banca Barcelonei după o săptămână de coșmar. Miercurea trecută, formația blaugrana a fost eliminată în „sferturile” Cupei Spaniei, 2-4 cu Athletic Bilbao, după prelungiri, apoi, sâmbătă, a urmat un jenant 3-5 cu Villarreal în LaLiga, pe teren propriu.

„Am atins un punct de unde nu mai există loc de întors. E timpul pentru o schimbare. Am vorbit astăzi cu conducerea, pe 30 iunie voi pleca”, a punctat tehnicianul catalan, care ulterior a trimis o săgeată și în direcția șefilor săi:

Xavi Hernandez: „Sentimentul de a fi antrenor al Barcelonei este neplăcut”

„Sentimentul de a fi antrenor al Barcelonei este neplăcut, este crud. Ai adesea senzația că ești tratat cu lipsă de respect, că propria ta muncă nu este prețuită. Nimeni nu mi-a cumpărat nimic, nici titlul la 14 puncte avans, nici Supercupa! Munca mea nu a fost suficient apreciată și asta a generat uzură”.

Presa spaniolă speculează că săgețile aruncate prin aceste declarații l-ar avea ca țintă pe Deco, directorul sportiv al catalanilor având mai multe conflicte cu antrenorul. „Te fac să simți în fiecare zi că ești lipsit de valoare. Vorbind cu Pep, el mi-a spus deja asta. 

L-am văzut pe Luis Enrique suferind. Trebuie să ne gândim. Avem o problemă cu cerințele acestei meserii. Ai impresia că îți joci viața în fiecare moment. De aceea spun că este crud, nu e frumos. Lumea mi-a cerut să nu plec, dar nu mai pot întoarce decizia luată deja din vară", a concluzionat Xavi.

VIDEO. Joan Laporta, președintele Barcelonei, rămâne unul dintre marii susținători ai unei SuperLigi Europene: „Există un monopol incompatibil cu principiile legilor europene”

Ați mai putea citi:

I-a schimbat definitiv viața lui Adrian Șut: „Așa a ajuns în vederile FCSB”

Discurs-manifest al lui Scaloni, selecționerul campioanei mondiale: „E un mesaj pentru viitorul fotbalului! Pierdem toată frumusețea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează