INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

„Zaniolo aleargă spre Juventus”. Transfer cu banii de la Bayern pentru De Ligt

Mijlocașul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, foto: Imago
Mijlocașul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2022 14:54 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 15:28

Mijlocașul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, s-ar fi înțeles cu Juventus pentru un salariu anual de 4 milioane €. Bianconerii l-ar putea împrumuta cu 10 milioane, cu obligație de cumpărare la 40 de milioane.

După Di Maria și Pogba, așteptați să semneze în cursul săptămânii, Juventus e aproape să mai dea o lovitură în mercato. Bianconerii vor să-l aducă la Torino pe unul dintre cei mai talentați jucători ai Romei. 

Nicolo Zaniolo, 23 de ani, mai are acord cu giallorossii până în 2024, însă nu este în cele mai bune relații cu tifosii, pe care nu i-a salutat azi, la reunirea lotului, nici cu conducerea clubului, ce a refuzat să îi reînnoiască înțelegerea cu un salariu mărit, la nivelul lui Abraham.

De aceea el ar fi acceptat deja oferta făcută de piemontezi, un contract de 4 milioane de euro pe an pentru cinci sezoane, cotidianul Tuttosport titrând "Zaniolo aleargă spre Juventus".

Hobby-urile Amandei Anisimova, adversara Simonei Halep în „sferturi” la Wimbledon
WIMBLEDON
Hobby-urile Amandei Anisimova, adversara Simonei Halep în „sferturi” la Wimbledon

Oferta lui Juventus: Zakaria, la schimb pentru Zaniolo. Refuzată!

Acum mai trebuie să ajungă la un numitor comun cluburile. AS Roma a anunțat că nu discută deloc sub 50 de milioane de euro, iar Juventus a transmis că îl ia împrumut pentru 10-15 milioane. Și în vara viitoare se obligă să achite 35-40 de milioane de euro în schimbul transferului definitiv. Banii ar fi acoperiți de vânzarea lui De Ligt la Bayern

Bianconerii propun și opțiunea de a include în afacere un jucător, Denis Zakaria, pe care giallorossii l-au curtat înainte să ajungă la Torino. Numai că varianta a fost refuzată, Roma dorind numai bani.

E motivul pentru care nu a stat la discuții nici cu AC Milan, care pusese pe masa trativelor 25 de milioane de euro plus Saelemaekers sau Rebic. Jucătorii neagreați însă de Mourinho.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Robert Lewandowski riscă să ia cea mai mare amendă din fotbal!

Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează