INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zenga ofertat de Parma. N-ar accepta: ”Peste două luni voi fi iar tată”

Zenga și Raluca sînt căsătoriți din mai 2005
Zenga și Raluca sînt căsătoriți din mai 2005

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2012 16:11

Walter Zenga a fost căutat de Parma pentru a-l înlocui pe Franco Colomba, abia concediat. Fostul tehnician al Stelei şi al lui Dinamo, acum la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite, este considerat o variantă optimă deoarece a căpătat experienţă de bancă şi cunoaşte foarte bine fotbalul italian.

Deşi revenirea acasă e foarte tentantă, tehnicianul de 51 de ani mai degrabă ar zice ”nu”. ”Mulţumesc celor ce s-au gîndit la mine, mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare. Mi-ar face plăcere să mă întorc în Italia, iar să mă ocup de Parma ar fi o onoare şi un privilegiu. Dar e complicat să accept”, a zis Zenga.

Fostul mare portar al Italiei şi al Interului a precizat: ”Sînt două piedici. 1. Sînt sub contract cu Al Nasr pînă la sfîrşitul lunii iulie 2012; 2. Soţia mea, Raluca, va naşte peste două luni”. Cei doi au o fetiţă şi aşteaptă un băiat. Dacă Zenga va refuza ferm, Parma va alege dintre Pietro Leonardi, Luigi Del Neri şi Roberto Donadoni.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
stormhb
stormhb  •  09 Ianuarie 2012, 22:01

WWW.CUPACUPELOR.RO - Vrei sa joci Fifa cu cei mai buni jucatori din Romania? te-ai saturat sa joci cu aceiasi jucatori zi de zi? sa joci intr-o cupa la 2 saptamani? noi te ajutam sa-ti gasesti nasul la jocuri, WWW.CUPACUPELOR.RO iti ofera o gama de 50 de jocuri online, de la fifa 07,Counter-Strike pana la yahoo pool, Conquiztador! Acum poti sa-ti arati adevarata valoare, sa dovedesti ca meriti sa fii in top, iti oferim sute de adversari buni, fa-ti cont si arata-ti valoarea !Cei mai buni dintre cei mai buni !

bamse1901
bamse1901  •  09 Ianuarie 2012, 20:42

futaciosule.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează