INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Al treilea mandat blanco? Zinedine Zidane ar fi fost contactat de Real pentru a se întoarce la Madrid

Zinedine Zidane ar fi fost contactat de Real Madrid. Foto: Imago Images
Zinedine Zidane ar fi fost contactat de Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 15:39 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 15:56

Liber de contract de două sezoane, antrenorul francez, Zinedine Zidane (50 de ani), se află pe lista scurtă a președintelui Florentino Perez pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti (63), la Real Madrid.

Fără echipă din 27 mai 2021, după ce s-a despărțit de Real Madrid, Zidane așteaptă cea mai bună oportunitate pentru a se întoarce pe banca tehnică. După ce a sperat că poate îl va înlocui de Didier Deschamps la naționala Franței și s-a scris că ar fi pe lista lui PSG pentru a-i urma lui Christophe Galtier, recent a apărut o variantă din Italia. 

Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!
universitatea craiova
Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!

Potrivit RMC Sport, Zidane ar fi pregătit să pună capăt pauzei de activitate și să semneze un contract pe mai multe stagiuni: „Prioritatea lui este Juventus, un proiect pe termen lung îl atrage pe Zizou”.

Carlo Ancelotti ar pleca la naționala Braziliei. Zinedine Zidane ar fi fost contactat de Real Madrid

Numai că, în ciuda sezonului slab, fără niciun trofeu, Massimiliano Allegri ar primi credit în continuare de la conducerea bianconerilor și varianta Zidane n-ar mai fi de actualitate. 

Și atunci pentru fostul deținător al „Balonului de Aur” și triplu câștigător al Ligii ca antrenor ar fi apărut iar oportunitatea de a se întoarce pe „Santiago Bernabeu”. 

Președintele Florentino Perez, cu care a rămas în relații bune, l-ar fi contactat deja, în ideea de a-i propune un al treilea mandat la „Casa Albă”. Asta în condițiile în care Carlo Ancelotti nu și-ar mai efectua ultimul an de contract la Real și ar da curs ofertei tentante de a prelua naționala Braziliei.

Multe argumente favorabile pentru aducerea lui Zinedine Zidane

„Zidane a mai avut două experiențe la Madrid (2016-2018 și 2019-2021) și știe foarte bine lotul cu care ar lucra și ar fi încântat să revadă o parte dintre cei cu care a obținut atâtea trofee. El ar putea ajuta și la creșterea celor doi tineri francezi Aurelien Tchouaméni și Eduardo Camavinga și la a pune bazele unui nou proiect pe termen lung”, dezvăluie francezii.

11 trofeea cucerit Zinedine Zidane ca antrenor la Real Madrid: 3 Ligi, două Supercupe ale Europei, două Mondialuri ale Cluburilor, două titluri și două Cupe ale Spaniei

Citește și:

Președintele La Liga, despre revenirea lui Leo Messi: „Barcelona nu este ca PSG”

Federația malteză l-a suspendat pe Devis Mangia » Ce trebuie să facă în maximum 6 luni

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează