INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Zlatan Burger » Ibrahimovici are succes şi în restaurante la Paris: megasandvici la 30 de euro!

Ibrahimovici a dat 30 de goluri în campionat în primul an la PSG, iar fiecare gol a însemnat un euro în prețul burgerului său
Ibrahimovici a dat 30 de goluri în campionat în primul an la PSG, iar fiecare gol a însemnat un euro în prețul burgerului său

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 22:11

Renumitul Doddy's Coffee a lansat o ofertă cu numele celui mai bine plătit jucător din Ligue 1. Hamburger cu 600 de grame de carne, şuncă şi patru feluri de brînză.

Ibrahimovici cucereşte Parisul. Golgeterul suedez n-a intrat doar în inimile fanilor din capitala Franţei, ci şi în stomacul lor. Cel mai bine plătit jucător din Ligue 1, 15 milioane de euro anual, are un sandvici pe măsură, cu care îţi poţi potoli oricînd foamea. Meniul este cu dedicaţie specială, " Zlatan Burger"!

Renumitul restaurant Doddy's Coffee a lansat un delicios hamburger XXL, avînd în compoziţie 600 de grame de carne, şuncă şi patru feluri de brînză. Iar preţul e proporţional cu contractul plătit de şeici lui Ibra: 30 de euro.

Proprietarul Jean-Philippe Grandin l-a scos pe piaţă în iulie, dar abia luna trecută, o dată cu reluarea campionatului, a prins la clienţi. Visul patronului este să-l servească chiar pe Zlatan!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
c7eric
c7eric  •  29 Septembrie 2013, 11:13

Zlatan mananca junk food, cum Beckham sau Messi beau Pepsi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează