INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARIERĂ

Zlatan Ibrahimovic, o nouă aroganță! Postare de peste jumătate de milion de like-uri: „Abia mă încălzesc. Eu nu sunt ca voi!"

Zlatan Ibrahimovic // FOTO: Guliver/GettyImages
Zlatan Ibrahimovic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 14:09 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 18:12

La aproape 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic a rezistat 90 de minute în teren pentru două meciuri din Serie A la interval de 72 de ore.

Suedezul n-a mai marcat aseară cu Atalanta (1-1), după ce reuşise „doppietta" contra celor de la Sassuolo, dar se simte în formă. Mai ales după ce Milan a anunţat că i-a prelungit contractul lui Pioli. Dovadă şi ultima postare pe contul de Instagram, care i-a adus deja peste o jumătate de milion de aprecieri!

„Unii au vrut să mă distrugă"

Vezi această postare pe Instagram

and i'm just warming up

O postare distribuită de Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) pe

„Aşa crezi că am terminat cu fotbalul, că în curând se va încheia cariera mea. Nu mă cunoşti. Eu a trebuit să lupt toată viaţa. Nimeni nu credea în mine, astfel că a fost nevoie să cred în mine însumi. Anumite persoane au vrut să mă distrugă, însă m-au făcut să fiu mai viclean. Pentru toţi aceia ce se îndoiesc de mine, am doar un lucru să vă spun: nu sunt ca voi, pentru că eu nu sunt voi. Pentru că eu sunt Zlatan Ibrahimovic şi doar ce mă încălzesc!", este noul mesaj arogant care însoţeşte un clip video ce urmăreşte ascensiunea lui Ibra. 

43,5 milioane de urnăritoriare Ibrahimovic pe Instagram.

8 golurişi patru assisturi a reuşit Zlatan în 1.340 de minute jucate pentru Milan în acest sezon

Citește mai multe știri din Serie A: 

Un rival al lui Cristiano Ronaldo a remarcat frumusețea portughezului: „Arată ca o păpușă! Foarte, foarte frumos”

Leo Messi chiar vrea să plece de la Barcelona! Detaliul care dă de gol posibila destinație

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează