INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Zlatan Ibrahimovici a mărturisit cine l-a învăţat să dea goluri fabuloase: ”Mi-a zis să fac ce face Van Basten!”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 septembrie 2014 18:46

Zlatan Ibrahimovici a dezvăluit faptul că o influenţă mare asupra carierei sale de fotbalist a avut-o Fabio Capello, pe vremea cînd italianul era antrenorul său la Juventus.


Starul lui PSG tocmai a doborît recordul lui Sven Rydell, ajungînd la 50 de goluri marcate pentru "naţionala" Suediei. Zlatan a declarat pentru Gazzetta dello Sport: "Cred că meritam să ating această cifră şi să fiu numărul 1 pentru Suedia. Este un sentiment minunat şi cu siguranţă voi mai da goluri atît pentru ţara mea, cît şi pentru PSG. Cred că am devenit un golgeter atunci cînd l-am întîlnit pe Fabio Capello. Într-o zi, mi-a arătat un video cu cele mai bune reuşite ale lui Marco van Basten şi mi-a spus: "Tu trebuie să faci la fel ca el!". Eram tînăr, dar am învăţat multe vizionînd acel film. Din acea zi, am început şi eu să marchez ca marii fotbalişti".

Nordicul a rămas acelaşi tip sigur pe el: "În plus, încă n-aţi văzut totul la mine. Cel mai frumos gol? Acea "bicicletă" cu Anglia. Dacă voi scrie o altă carte despre mine? Este foarte posibil, încă mai am multe de zis".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
oil_a
oil_a  •  07 Septembrie 2014, 09:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

puradel prost marsh la cautat in gunoi......

romania1985
romania1985  •  07 Septembrie 2014, 02:47
Postat de xnread pe 06 Septembrie 2014, 22:36

Buna seara.In opinia mea dl Ibrahimovic este cel mai bun/tehnic atacant la ora actula.Pacat de cel pe care in urma cu ani de zile l-am putut observa in exercitiul functiunii.Parca-l vad pasind la antrenamentul Ajax-ului,sambata dimineata,baza sportiva De Toekomst cu aerul sau superior care inspaimanta cateodata jucatori ca Mitea ori Van der Vaart.Varful care l-am privit in ochi la mai putin de un metru..;-)

Fasssssssss s-a bashit mireasa.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  07 Septembrie 2014, 01:06

Acea "bicicleta" a fost de fapt "foarfeca"...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează