INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Zlatan îi explică lui Mancini cum poate cîştiga un nou titlu în Premier League: "Iubeşte-l mai mult pe Mario"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 14:07

Zlatan Ibrahimovici a fost coleg cu Mario Balotelli la Inter Milano şi crede că atacantul italian este un mare talent, dar şi un fotbalist greu de antrenat.

Ibrahimovici l-a lăudat pe Balotelli într-un interviu acordat presei engleze: "Dacă ai petrecut puţin timp cu Mario, atunci ai ajuns să-l iubeşti. Chiar dacă nu este uşor de antrenat, asta poate confirma orice antrenor, toţi vor spune că atunci cînd lucrezi cu el ai un zîmbet pe faţă. He un jucător special şi poate bate orice echipă din lume atunci cînd joacă"

Zlatan crede că doar cu SuperMario în echipă, City o poate ajunge pe United în clasamentul din Premier League: " Manchester City este deja în urma lui United, dar dacă este un jucător care o poate readuce acolo, acela este Mario Balotelli. Cu toată clasa de care dispune City, cred că Mario este cel mai capabil.

Am încercat să-l ajut, el este impulsiv, ia decizii pe moment. Cea mai bună metodă de a scoate ce e mai bun din Mario este să-l iubeşti. Aşa reacţionează cel mai bine. Şi dacă reuşeşti să joace la nivelul său obişnuit, City are o şansă bună să cîştige campionatul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mannypacman
mannypacman  •  04 Ianuarie 2013, 16:01

Zlatan si alti fotbalisti Balotelli si alte maimute.

samartinean
samartinean  •  03 Ianuarie 2013, 15:58
Postat de jalemare pe 03 Ianuarie 2013, 14:15

ar fi interesant un cuplu de atac Zlatan-Mario!

abi sunt varfuri de careu.....ar trebui sa fie nebun antrenorul ala care ar face asa ceva....pentru ca nici unul nu face faza ofensiva

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Ianuarie 2013, 15:55

Ibrahimovici ne spune cifrat ca Balotelli este un jucator mult mai mare decat el ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează