Ghinion! Un jucător important din naționala Marocului s-a „rupt” și ratează Campionatul Mondial

Amine Harit s-a „rupt” și ratează Mondialul, Foto: Imago Images
Amine Harit s-a „rupt” și ratează Mondialul, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 17:02 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 18:30

Amine Harit (25 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Marseille, s-a accidentat la genunchi în partida cu AS Monaco (3-2). Mijlocașul lui Marseille are șanse infime să se mai recupereze pentru turneul final.

Parcă a avut o premoniție Amine Harit înaintea confruntării cu Marseille, la Monte Carlo. Mijlocașul ofensiv marocan, 16 selecții la națională, a avertizat că de-acum încolo și cea mai mică accidentare te poate scoate din lotul pentru Mondiale:

A venit verdictul pentru doi dintre „tricolori”: cât vor lipsi Denis Alibec și Florin Tănase
ACCIDENTĂRI
A venit verdictul pentru doi dintre „tricolori”: cât vor lipsi Denis Alibec și Florin Tănase

Trebuie să fii foarte atent să nu te lovești. Poți juca ca și cum ar fi un meci normal, dar e bine să eviți un duel din care să ieși șifonat. Asta nu înseamnă că dacă se apropie Cupa Mondială nu trebuie să evoluezi cu 100% determinare și să dai totul pentru echipa de club. Dacă însă se mai întâmplă să ai un ghinion, chiar în ultima apariție înaintea reunirii loturilor pentru Qatar, înseamnă că așa vrea destinul, ceva ce nu poate fi prevăzut. N-ai cum să ocolești neșansa, doar te poți ruga

Și Payet a pățit-o

Era minutul 58 când Amine făcea presing sus în jumătatea lui Monaco, iar internaționalul de 25 de ani, autorul unei prime reprize bune, și-a răsucit genunchiul stâng la contactul cu Axel Disasi. S-a prăbușit, țipând de durere.

"Atunci nu am realizat nimic, apoi am simțit ca și cum aș avea o contuzie pe coapsă". Pe teren, Youssouf Fofana, care-l cunoaște pe Harit încă din adolescență, era bulversat. Pe bancă era îngrijorat și Dimitri Payet, ce urma să-l înlocuiască în minutul 62. Și el a ratat Mondialul din 2018, din cauza unei accidentări.

Colegii erau afectați de accidentarea lui Harit

De data asta, accidentarea pare foarte serioasă, iar jucătorul a făcut un RMN duminică seara. Căpitanul Valentin Rongier a anunțat după meci că Marseille i-a dedicat cele 3 puncte: "Această victorie este pentru el. Am mers la spital, este un moment foarte greu pentru el, suntem cu toții în spatele lui".

Ieri, la prânz, a venit comunicatul clubului, care vorbește despre o entorsă a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, fără a anunța și posibila perioadă de absență. 

16 selecțiiși zero goluri are Amine Harit pentru naționala Marocului, la care a debutat în 2017. Fusese nominalizat în lotul de 26 pentru Mondialul din Qatar

Azi, la prânz, a venit comunicatul clubului, care vorbește despre o entorsă a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, fără a anunța și posibila perioadă de absență.

VIDEO. Rezumatul meciului AS Monaco - Marseille (2-3)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Puștiul liberian născut într-o tabără de refugiați continuă ascensiunea

Cristiano Ronaldo, replică acidă și pentru Rooney: „N-aș vrea să spun că arăt mai bine decât el, dar...” » De unde a pornit totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează