Reacția de două milioane de like-uri a lui Karim Benzema, după vestea că ratează Mondialul: „Niciodată nu m-am dat bătut”

Karim Benzema // sursă foto: Imago Images
Karim Benzema // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 07:11 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 08:46

Karim Benzema (34 de ani), Balonul de Aur în 2022, a oferit prima reacție după vestea că iese din lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar, ca urmare a unei accidentări suferite la antrenament.

Atacantul lui Real Madrid a așteptat ani buni revenirea la națională și participarea la un Campionat Mondial, însă o ruptură musculară suferită la un antrenament îl va ține pe tușă pe durata turneului final din Qatar.

Spectacol grandios la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar » Celebrul Morgan Freeman a apărut pe scenă
CAMPIONATUL MONDIAL
Spectacol grandios la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar » Celebrul Morgan Freeman a apărut pe scenă

După ce a fost făcut anunțul că va rata Mondialul, Benzema a publicat un mesaj pe contul de Instagram, care a adunat peste două milioane de aprecieri în doar 6 ore.

Karim Benzema ratează Campionatul Mondial din Qatar: „Rațiunea îmi spune să-i las locul altcuiva”

„Niciodată în viața mea nu m-am dat bătut, dar în seara asta trebuie să mă gândesc la echipă, așa cum am făcut-o întotdeauna, iar rațiunea îmi spune să-i las locul cuiva care va putea ajuta echipa să aibă un Campionat Mondial grozav. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere”, a scris Benzema.

Benzema a acuzat dureri sâmbătă seară în zona cvadricepsului de la piciorul stâng și a părăsit antrenamentul naționalei. Verdictul medicilor a venit aproape de miezul nopții după un RMN la clinica Aspetar din Doha: ruptură musculară.

Cel mai probabil, locul lui Benzema în primul „11” va fi luat de Olivier Giroud, atacantul lui AC Milan. Selecționerul Deschamps are la dispoziție până luni să cheme un înlocuitor pentru câștigătorul Balonului de Aur din acest an.

Le Parisien susține că ar putea fi vorba de unul dintre Wissam Ben Yedder (AS Monaco), Martin Terrier (Rennes), Anthony Martial (Manchester United) și Moussa Diaby (Bayer Leverkusen).

Franța face parte din grupa D, alături de Tunisia, Australia și Danemarca.

Karim Benzema a jucat la un singur Campionat Mondial

Benzema rămâne cu un singur Campionat Mondial în palmares, Brazilia 2014, unde a fost integralist în toate meciurile până la eliminarea Franței din sferturi, 0-1 cu Germania. Acolo a înscris 3 goluri și a oferit două pase decisive în 5 meciuri. 

37 de goluriîn 97 de meciuri are Benzema în tricoul Franței

Mai multe despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Mingea Mondialului din Qatar: Al Rihla, zboară de nici n-o vezi!

Un oficial FIFA a așteptat finalul conferinței lui Infantino, apoi a luat cuvântul în Qatar: „Sunt gay! Am reflectat îndelung dacă să fac public sau nu acest lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
voinea
voinea  •  20 Noiembrie 2022, 12:10

Nu a auzit de Marjana? În 2 zile îl pune pe picioare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează