INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ - INTER

Iese la atac » Paulo Sergio revine la sistemul cu 4 fundaşi şi-l va forţa pe Kapetanos la returul cu Inter

Paulo Sergio vrea să folosească altă tactică la returul cu Inter.
Paulo Sergio vrea să folosească altă tactică la returul cu Inter.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 20:36

Diogo Valente ar putea fi titularul surpriză pentru meciul de joi, în care ”vişiniii” şi-au propus să marcheze în prima jumătate de oră.

Paulo Sergio a propus o strategie surprinzătoare la meciul de pe "Giuseppe Meazza". Duelul cu Stramaccioni a fost echilibrat în prima repriză, dar clujenii au fost păcăliţi de italieni pe contraatac. Chiar dacă echipa sa a avut o posesie superioară în prima parte a meciului, CFR a avut doar două ocazii, una dintre ele apărută după o fază fixă.

"Vişiniii" au tras un singur şut pe poartă împotriva lui Inter, iar antrenorul portughez se gîndeşte să revină la un sistem cu 4 fundaşi pentru a stimula jocul ofensiv al echipei sale. "Trebuie să marcăm în prima jumătate de oră pentru a putea spera la ceva în returul cu Inter", şi-au făcut planurile clujenii.

Şansa lui Diogo Valente
Staff-ul medical al clujenilor a dat asigurări că Pantelis Kapetanos va fi apt pentru partida de joi. În aceste condiţii, Maah va reveni în banda dreaptă, iar Rui Pedro va încerca să-l pună în valoare pe grec dintr-o poziţie mai retrasă. Noutatea din primul unsprezece ar putea fi apariţia lui Diogo Valente în flancul stîng.

Portughezul n-a prins nici un minut pe Meazza, deşi în cantonamentul din Spania a prins prima echipă la majoritatea meciurilor. Sergio mizează pe prospeţimea fizică a lui Valente, un jucător care nu a confirmat de la venirea în România. "Ştiu că pot da mult mai mult şi vreau să prind prima echipă în returul de campionat", spunea Valente în cantonamentul de la Marbella.

Echipa probabilă la returul cu Inter
Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan, Godemeche - Maah, Rui Pedro, Diogo Valente - Kapetanos

ALTE ŞTIRI DESPRE CFR-INTER

Obiora a ajuns în cantonament
Nigerianul Nwankwo Obiora (21 de ani) s-a alăturat ieri lotului clujenilor, aflat în Italia. Obiora va ajunge la Cluj luni seara, alături de ceilalţi jucători ai "vişiniilor", şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă. Jucătorul împrumutat pînă la vară are drept de joc pentru prima etapă din 2013. CFR va juca peste o săptămînă la Vaslui. Inter a fost de acord să-l lase pe mijlocaş la Cluj, cu condiţia să nu fie trecut pe lista pentru Europa.

Sezon terminat pentru Milito
Atacantul Diego Milito a fost operat sîmbătă, după ce s-a accidentat la genunchiul stîng în meciul cu CFR. Italienii au fost îngrijoraţi într-o primă fază de faptul că accidentarea ar putea grăbi retragerea lui Diego, însă acesta va putea reveni pe gazon la startul stagiunii următoare. Milito a suferit o leziune la ligamentul încrucişat anterior, după ce a încercat să-l deposedeze pe Godemeche.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
albusibiu
albusibiu  •  18 Februarie 2013, 15:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce interes, mai? Cat sa investesti pentru a fi sigur ca treci de Inter? Vreo 80-90 de milioane ca sa ai lot macar apropiat de al lor? E vorba de prioritati si de focus. Tu stii care-s conditiile in care ramaneau sud americanii la CFR? Cu Sougou, Bastos si cei 2 de la mijloc bateam pe Inter? Traiti in lumea reala, pastrati proportiile. CFR inca nu a ajuns nici de nivelul lui Basel, dar este pe drumul cel bun.

bombon
bombon  •  18 Februarie 2013, 09:14

Daca-l bagau pe Valente (sau si pe Hora) din minutul 50 la Milano poate altul era rezultatul.

plischi
plischi  •  18 Februarie 2013, 08:44

sa-ti propui sa inscrii in prima jumatate de ora... asta poate insemna precipitare. sigur ca daca vor inscrie repedel, asta va fi o ghiulea pentru gleznele interistilor dar parca ei nu stiu asta? cfr are oricum teoretic mai multe dintre putzinele sanse de recuperare decat steaua, la cluj neexistand chestiuni legate de inchizatori, de inexistentza unui om de gol, stelistii avandu-l doar pe popa, dar sa nu uitam ca o partida cum a fost cea de la amsterdam foarte putzini jucatori o repeta la scurt timp, piticul atomic si-un pic rotunjor nefiind printre ei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează