INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CM 2010

Au mîncat kiwi ca să scape de portocale / Paraguay a remizat cu All Whites, dar a cîştigat grupa

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Floare la ureche pentru sud-americani. Paraguayul a făcut ce-a vrut cu Noua Zeelandă, tot ce le-a lipsit fiind golul. Terenul a fost parcă înclinat permanent spre poarta lui Paston.

Victor Caceres şi Nelson Valdez au fost gemenii ratărilor în prima parte, spre disperarea selecţionerului Martino.

Deşi n-aveau în buzunare biletele pentru optimi, sud-americanii n-au apăsat pedala de acceleraţie în duelul cu "naţionala" kiwi. Au preferat să plimbe mingea şi să-şi adoarmă adversarul.

De cealaltă parte, neo-zeelandezii au băgat autobaza, preferînd să bubuie orice balon şi să încerce să lovească pe contraatac.

Nici după vizita la cabine nu s-a schimbat nimic. Trupa lui Martino a continuat să paseze la nesfîrşit, aşteptînd fluierul izbăvitor de final.

Scor alb şi Paraguay urcă în optimi de pe prima treaptă evitînd astfel confruntarea cu  Portocala Mecanică, liderul grupei E.

TELESPORT
17:00
liveTEXT

PARAGUAY PREZENTARE NOUA ZEELANDĂ
Mergi pe Paraguay
PARIURI Mergi pe Noua Zeelandă
Roque Santa Cruz VEDETA Ryan Nelsen
Lotul
ECHIPA Lotul
Gerardo Martino
ANTRENORUL
Ricki Herbert
CONMEBOL
CUM S-AU CALIFICAT AFC

*Click pe nume pentru a deschide paginile

Paraguay ţine cu dinţii de şefia grupei pentru a nu da nas în nas cu Olanda în optimi. Elevii lui Gerardo Martino au un ecart de două puncte în faţa squadrei azzurra şi vor să bată şi Noua Zeelandă pentru a fi siguri că vor termina grupa în fotoliul de lider.

Selecţionerul Martino trimite toate gurile de foc în ofensivă, Santa Cruz, Valdez şi Barrios. "Calificarea depinde doar de noi şi trebuie să ne menţinem atitudinea din primele meciuri. Sîntem puşi în gardă că neozeelandezii sînt puternici fizic, buni la jocul aerian şi periculoşi pe contraatac", a declarat fundaşul Da Silva.

Toate echipele din grupa F mai au şanse de calificare. Paraguay merge în "optimi" şi cu un egal, în timp ce Slovacia se califică doar dacă bate Italia şi dacă Noua Zeelandă nu învinge Paraguayul. Interesant este că Italia şi Noua Zeelandă pot termina la egalitate perfectă dacă obţin acelaşi rezultat în ultima etapă. În acest caz, FIFA va trage la sorţi, la o oră după finalul meciurilor, echipa care va merge mai departe.

CLICK AICI pentru a urmări liveTEXT duelul dintre Paraguay şi Noua Zeelandă!

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
octyz
octyz  •  24 Iunie 2010, 19:45

ce idioti sunt pe aici !

radu.rapid87
radu.rapid87  •  24 Iunie 2010, 19:25
Postat de aljn1314 pe 24 Iunie 2010, 19:07

All Whites???? Poate All BLACKS, incompetentilor!! Se vede si in poza ca au tricouriele negre!!

ALL BLACKS este porecla nationalei de rugby a Noii Zeelande, iar ALL WHITES este cea a echipei de fotbal.

requiem911
requiem911  •  24 Iunie 2010, 19:19

nationala de fotbal are porecla all-whites iar nationala de rugby are porecla all-blacks..ai dreptate sunt incompetenti dar aici au dreptate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează