INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GHANA

Şansele la CM2010 » Fără Essien nimic nu e la fel

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Ghana e la al doilea Mondial consecutiv, dar a muncit ceva în preliminarii ca să ajungă aici.

Acum 4 ani, ghanezii au trecut de grupă, dar s-au încrucişat cu Brazilia şi aventura lor s-a terminat, însă acum par a avea mai multă experienţă.

Asta deşi cel mai important om al echipei, mijlocaşul lui Chelsea, Michael Essien, nu a putut fi recuperat şi va lipsi. E o pierdere mare, pentru că Essien reprezenta baza din punct de vedere tactic. Va încerca să-l înlocuiască Muntari, însă jucătorul lui Inter suferă la capitolul disciplină tactică, lucru pe care l-a arătat de multe ori în meciurile din campionatul italian.

Selecţioner e un sîrb, Milovan Rajevac, un antrenor de 56 de ani care n-are în spate o carieră îmbelşugată, dimpotrivă. O scurtă experienţă pe banca lui Steaua Roşie Belgrad şi una la modesta FK Borac au fost însă de ajuns pentru oficialii ghanezi pentru a-i încredinţa postul. Grupa nu-i deloc uşoară, astfel că repetarea performanţei de acum 4 ani ar reprezenta un succes teribil.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează