INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ORGANIZARE

Un somalez cîntă imnul Cupei Mondiale! Ascultă melodia!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Artistul somalez K'haan a fost ales de Coca Cola să interpreteze imnul Cupei Mondiale din Africa de Sud şi este de aşteptat ca piesa " Waivin' Flag" să îi aducă un succes mai mare decît cel pe care l-a avut Luciano Pavarotti cu "Nessun Dorma" la Coppa del Mondo '90, informează The Economist.

Născut la Mogadishu, artistul în vîrstă de 31 de ani este acum stabilit în Canada, însă nu şi-a uitat originile africane. Pe cel mai recent album al său, "Troubadour", K'haan are numeroase piese în care vorbeşte despre ţara sa şi despre realităţile de pe "Continentul Negru".

În majoritatea creaţiilor sale, Keynaan Warsame (numele real al cîntăreţului) pledează pentru redobîndirea unităţii poporului somalez, sfîşiat de conflictele între triburi.

Ascultă melodia interpretată de K'haan:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  10 Februarie 2010, 22:09

e buna melodia.....dar mai frumoasa e AKON -Oh,Africa

 •  04 Februarie 2010, 16:23

faina melodia

 •  12 Ianuarie 2010, 19:16

imnul din 1990 cel mai tare....mi se ridica parul pe mine cand il reascult! aveam 6 ani si inca mai tin minte....invatasem sa citesc si stiam toti jucatorii!superb!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează