INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Ce gest au făcut jucătorii greci! » Au refuzat banii Guvernului pentru calificare! Ce au cerut în schimb

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 18:28

Grecia a reuşit o performanţă incredibilă la acest Campionat Mondial şi s-a calificat în optimile competiţiei după victoria în faţa Coastei de Fildeş.

Astăzi joacă împotriva celor din Costa Rica, iar înaintea acestui meci jucătorii au făcut un gest incredibil.

Spre deosebire de alte selecţionate de la turneul final din Brazilia care au ameninţat că nu se prezintă la meciuri dacă nu primesc bonusul de calificare, grecii au procedat într-un mod impresionant.

Au trimis o scrisoare primului ministru Antonis Samaras în care au susţinut că nu vor bani pentru calificarea în optimi, dar au explicat ce-şi doresc, conform presei din Grecia:

"Nu vrem bani pentru calificarea în optimi, nu vrem acest bonus. Noi jucăm doar pentru Grecia şi pentru oamenii din ţara noastră. Tot ceea ce vrem este să ne susţineţi eforturile să găsim un teren unde să creăm un centru sportiv care să găzduiască echipa naţională a Greciei".

Scrisoarea a fost semnată de toţi cei 23 de jucători şi trimisă către primul ministru grec.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (47)
caminero
caminero  •  30 Iunie 2014, 15:40
Postat de soriniz pe 30 Iunie 2014, 08:55

Ei, lasa, stiu un popor care se prezinta drept miezul civilizatiei europene, care l-a ales in alegeri libere pe un baiat , un derbedeu cu mustacioara, Adolf Hitler pe numele lui, care a aruncat tot globul intr-un razboi in care au murit zeci de milioane de oameni. Deci, se poate si mai rau.

Nemţii nu l-au ales niciodată pe Hitler în vreo funcţie. Nici măcar NSDAP-ul lui nu a avut vreofată majoritate în Parlament. Cu totul altfel a ajuns Dolfi la putere ...

soriniz
soriniz  •  30 Iunie 2014, 08:55
Postat de qpax pe 29 Iunie 2014, 22:00

faptul ca romanii (un numar impresionant din ei) l-au ales pe basescu, de buna voie si ne siliti de nimeni, nu o data ci de 2 ori ... ne descalifica ca si popor si ne paseaza pe o scara de evolutie mult inferioara celorlalte natiuni din europa ... care in toata istoria lor de state independente nu au focut biciodata o asemnea prostie ... erau inatite multi care faceau, pe buna dreptate misto, de candidatura lui Becali ... e ca sa-l votezi pe Basescu trebuie sa fii de 10 ori mai handicapat de cat daca l-ai vota pe Becali ... intelegeti firul logic ...:))

Ei, lasa, stiu un popor care se prezinta drept miezul civilizatiei europene, care l-a ales in alegeri libere pe un baiat , un derbedeu cu mustacioara, Adolf Hitler pe numele lui, care a aruncat tot globul intr-un razboi in care au murit zeci de milioane de oameni. Deci, se poate si mai rau.

madskills
madskills  •  30 Iunie 2014, 08:48
Postat de asdfer pe 30 Iunie 2014, 08:27

cinste lor intr-adevar, dar cand vor proceda si ai nostri asa???? asa te califici la un turneu final...si oriunde mai departe, daca joci cu sufletul , de aceea Romania, nu s-a calificat pana acum, nimeni nu a jucat pentru ca este roman...........ci doar pt amaratii aia de cateva mii euro, insa ce sa faci cand nu e creier....la un CM sau CE te vad echipe puternice, faci pe ei de cateva mii cand poti castiga mult mai mult. ;)

Cum ma sa procedeze ai nostri asa? :)) Pai la noi insusi antrenorul NU isi da demisia de onoare ca nu a calificat echipa. Suntem SINGURA nationala cu pretentii DIN LUME, care nu a avut obiectiv calificarea la mondial !! "obiectivul" lui Piturca este europeanul din 2016 cand o sa se califice pana si Letonia sau Finlanda. Asta tine cu dintii de scaun, are o clauza pentru a fi demis mai mare decat salariul antrenorului Uruguayului si al Mexicului si voi vorbiti de onoare? :)) Onoare la cine, la "vedetede" Tanase, Marica si Rat? Bine ca nu ne-am calificat cu pacalicii astia, ne umpleam de ridicol. Respect grecilor, cu fotbalul lor urat cu tot, au demonstrat ca merita sa fie

Vezi toate comentariile (47)
Comentează