INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - COSTA RICA 1-3

Cum au reacţionat ziariştii englezi şi italieni la înfrîngerea surpriză a Uruguayului: "Costa Rica o să ne frigă pe toţi!"

Joel Campbell a fost eroul meciului cu Uruguay
Joel Campbell a fost eroul meciului cu Uruguay

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 22:58

Jurnaliştii au fost impresionaţi de Joel Campbell, împrumutat sezonul trecut de Arsenal la Olympiakos: "Are tot ce vrei. Tehnică, viteză, şut".

Cum erau luaţi costaricanii peste picior înaintea Mondialului şi ce spaimă trag adversarii lor acum, după prima surpriză a turneului final! În centrul mass-media de la Manaus, jurnaliştilor englezi şi italieni nu le vine să creadă. Echipele lor urmează să joace cu revelaţia zilei.

"S-a terminat cu dominaţia marilor nume", strigă un reporter de la Corriere della Sera. "Da, Costa Rica o să ne «frigă» pe toţi!", rîde un coleg de la Gazzetta dello Sport. Toţi îl apreciază pe Joel Campbell, un gol şi un assist la 3-1 cu celeştii.

"Cum naiba de nu joacă la Arsenal?!", se întreabă un ziarist de la The Guardian. "Ce gol i-a dat lui Man. United în Ligă, n-aţi uitat, nu?", spune trimisul Daily Mirror.

Era vorba de un şut puternic şi excelent plasat de la 25 de metri, plonjonul lui De Gea fiind inutil. Juca la Olympiakos, unde fusese împrumutat de Arsenal sezonul trecut.

621675-uruguay-costa-rica-1-3.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Iunie 2014, 13:48
Postat de the_champions pe 16 Iunie 2014, 10:56

Sa nu-l uitam pe Bora Milutinovic, tata-l lor !

eu am opinat altceva.

bamse1901
bamse1901  •  16 Iunie 2014, 12:26

pana acum e singurul meci care m-a frecat

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  16 Iunie 2014, 11:06
Postat de unico_biancorossi pe 16 Iunie 2014, 10:36

in alta ordine de idei, in pofida suprinzatorei victorii contra uruguayului, Costa Rica inca pastreaza sanse mari la locul 4 in aceasta grupa extrem de grea. o grupa cu 3 din cele 8 campioane mondiale, o grupa grea, cea mai grea de la aceste mondiale.

Joel e tocmai genul de jucator care ii lipseste lui Arsenal.Consider ca Giroud nu i de arsenal si nici de nationala ,dar na,Desamps nu are alceva acum..Arsene ar trebui sa studieze oferta mai bine si sa l pastreze anul asta in lot...Omul are viteza,detenta si sut si din ce am vazut si pozitionare buna in teren,plus ca are viteza de reactie,ceea ce francezul nu are...Cred ca poate juca si pe 6 m lejer...e puternic,bataios.Ni ci eu nu stiu daca Costa Rica mai ia puncte,dar am vazut sigur o echipa a Uruguay blazata,moale,fara orizont,pe final de ciclu ca si Spania,Argentina ...nu i vad mai departe,Norocul lor e Anglia lui Roy H care nu prea joaca nimic.Din Italia 90 sun praf ,dar nu stiu dc..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează