INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUPORTERI

FOTO Chipuri mondiale » Fanii fac cel puţin jumătate din spectacolul de la World Cup

Fotomontaj: Lucian Alecu +3   FOTO
Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 28 iunie 2014 23:47

Supăraţi, fericiţi, emoţionaţi sau războinici. Cu imaginaţie bogată şi cu chef de distracţie.
Aşa arată cei care au făcut drumul pînă în Brazilia pentru a-şi încuraja echipele favorite. În urma lor vor rămîne albume întregi de fotografii şi amintiri unice.

Un străin numit De Niro
Cum v-aţi simţi dacă aţi urmări un meci alături de prieteni şi la uşă ar ciocăni o mare celebritate, dornică şi ea să vizioneze aceeaşi partidă de fotbal? Aşa i s-a întîmplat unui tip obişnuit din Brooklyn, care s-a trezit la uşă cu actorul Robert De Niro, care a oprit fimările la cel mai nou film al său, The Intern, pentru a se uita la meciul SUA-Germania, 0-1. Cei doi necunoscuţi au stat pe canapea, au mîncat chips, au băut bere şi i-au încurajat zgomotos pe fotbaliştii americani, ca doi prieteni vechi.

Relaxare pentru Gerrard
După eliminarea Angliei de la Mondiale, lui Steven Gerrard nu i-a rămas altceva de făcut decît să intre în vacanţă. La numai 48 de ore după revenirea acasă a "naţionalei" engleze, jucătorul lui Liverpool s-a relaxat pe o plajă exotică, alături de Lilly-Ella şi Lexie, două dintre cele trei fetiţe ale sale. Gerrard, 34 de ani, urmează să confirme în scurt timp dacă îşi va continua activitatea ca fotbalist sau dacă se va retrage.

Cazul "Urechea" se repetă
Stan Collymore, 43 de ani, fost fotbalist, actual comentator TV, susţine că are o înregistrare în care un fan englez este muşcat violent de ureche. Povestea ar fi avut loc pe arena din Sao Paulo şi s-a întîmplat după ce uruguayanul Luis Suarez a fost deja trimis acasă, în urma muşcăturii administrate italianului Chiellini. "Exclusivitate mondială! Am stat de vorbă cu suporterul căruia i-a fost smulsă urechea şi am şi înregistrarea video", a anunţat Collymore.

Le-a căzut părul de nervi
Doi astronauţi americani care au pariat pe Team USA în meciul cu Germania - terminat 1-0 pentru europeni - şi au pierdut au fost nevoiţi să se tundă la chelie. Reid Wiseman şi Steve Swanson au pierdut rămăşagul pe podoaba capilară în faţa unui coleg de meserie. Toată întîmplarea accentuează încă o dată febra fotbalului care a cuprins ţara baseball-ului.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cfrclujole
cfrclujole  •  30 Iunie 2014, 16:55

.) frumos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează