INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - OLANDA 0-3

FOTO şi VIDEO Ruşine, Brazilia! - episodul 2 » Gazda Mondialului s-a făcut de rîs şi în finala mică, 0-3 cu Olanda

foto: Reuters +5   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 00:55

După 1-7 cu Germania în semifinale, Brazilia nu şi-a revenit şi a înregistrat un nou insucces, 0-3 cu Olanda în finala mică. Van Persie, din penalty, Blind şi Wijnaldum au marcat golurile partidei.

VIDEO cu golurile

Meciul a fost umbrită şi de gafele arbitrului algerian Djamel Haimoudi. Acesta a mutat în careu faultul lui Thiago Silva asupra lui Robben, iar în repriza secundă, a refuzat un penalty clar Braziliei.

Olanda a încheiat turneul final fără nici o înfrîngere.

 

Urmăreşte desfăşurarea liveTEXT

 

Echipele de start:

Brazilia: Julio Cesar - Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Paulinho, Luiz Gustavo - Willian, Oscar, Ramires - Jo
Selecţioner: Luiz Felipe Scolari

Olanda: Cillessen - Vlaar, De Vrij, Martins Indi - Kuyt, Clasie, De Guzman, Wijnaldum, Blind - Robben, Van Persie
Selecţioner: Louis van Gaal

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (481)
redshow
redshow  •  13 Iulie 2014, 10:36
Postat de djeurofighter pe 13 Iulie 2014, 09:23

Ce-ai ma cu ungurii!? Voi sunteti chititi impotriva lor doar din cauza unor imbecili din secuime si a celor de la UDMR! Du-te ma in Budapesta si spune pe strada ca esti roman! Vei avea marea surpriza ca ei n-au nimic impotriva noastra. Du-te si prin Harghita sau Covasna si vorbeste respectuos si vei avea din nou o surpriza placuta.

Nu am treaba cu cei de PESTE granita

djeurofighter
djeurofighter  •  13 Iulie 2014, 09:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce-ai ma cu ungurii!? Voi sunteti chititi impotriva lor doar din cauza unor imbecili din secuime si a celor de la UDMR! Du-te ma in Budapesta si spune pe strada ca esti roman! Vei avea marea surpriza ca ei n-au nimic impotriva noastra. Du-te si prin Harghita sau Covasna si vorbeste respectuos si vei avea din nou o surpriza placuta.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Iulie 2014, 09:01
Postat de hornswoggle pe 13 Iulie 2014, 08:56

eu cred ca pe Brazilia a dezavantajat-o faptul ca nu a jucat preliminarii ca sa poata construi treptat un nucleu de baza... 10-1 golaveraj in 2 meciuri consecutive, nasol... eu cred ca Argentina nu are nici o sansa, daca Germania joaca la fel ca in meciul cu Brazilia si isi pastreaza aceeasi acuratete si stare psihica... va pleca si Messi cu vreo 5 acasa...

Au jucat anul trecut in Cupa Confederatiilor cu 5 echipe destul de tari (sau asa pareau): Japonia, Mexic, Italia, Uruguay si Spania. Le-au invins pe toate, cam cu aceeasi formula de echipa ca acum, fara probleme. Eu cred ca problema lor a fost tocmai faptul ca s-au deschis foarte mult in joc. Atat Germania cat si Olanda au facut spectacol tocmai in meciurile cu echipele care au vrut sa joace: Portugalia si Brazilia, respectiv Spania si iar Brazilia. Cand au intalnit niste echipe care au inchis culoarele n-au putut face aproape nimic. Olanda nici macar cu Costa Rica. Daca Brazilia juca mai rational cred ca altfel decurgeau lucrurile. Cel putin scorurile erau altele.

Vezi toate comentariile (481)
Comentează