INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  UNGARIA - ESTONIA, AZI, ORA 21:30, LIVESCORE PE GSP.RO

Maghiarii îi ţin pumnii lui Fatih Terim în meciul cu România: ”Turcia e speranţa!”

Dzsudzsak, aici în duel cu Adi Popa, e sub tirul criticilor după evoluția neașteptat de modestă de la București
Dzsudzsak, aici în duel cu Adi Popa, e sub tirul criticilor după evoluția neașteptat de modestă de la București

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 20:02

Selecţionerul Egervari îşi avertizează însă jucătorii: ”Estonia nu mai e echipa pe care am bătut-o la Tallinn, toamna trecută. I-a smuls Olandei o remiză!”

Bătuţi măr de "tricolori" (0-3), maghiarii fac eforturi să se concentreze asupra meciului de azi cu Estonia (21:30). Dar gîndul le zboară tot la Bucureşti. "Ne-ar prinde bine dacă Turcia ar cîştiga în faţa României. S-ar relansa practic lupta pentru locul secund în grupă", visează cu ochii deschişi selecţionerul Sandor Egervari.

Ştie din întîlnirile directe (3-1, 1-1) că otomanii "pot fi extrem de periculoşi pe faza de atac", dar recunoaşte că şi tricolorilor "e greu să le marchezi gol. Dacă dăm la o parte întîlnirile lor cu Olanda, în restul partidelor au încasat doar două".

Estonia? În octombrie 2012, Ungaria a cîştigat cu 1-0 la Tallinn, însă Egervari apreciază că diseară va avea o altă echipă în faţă: "I-au luat un punct Olandei, vineri, şi asta spune totul despre forma şi moralul balticilor. Sînt disciplinaţi în apărare, e greu să ajungi în faţa porţii lor. Ne-am convins de asta toamna trecută şi am văzut că olandezii au avut, la rîndu-le, probleme. Oricum, n-avem voie să mai greşim".

"Va fi greu cu Estonia, după şocul de la Bucureşti. Trebuie să avem răbdare pînă la sfîrşit că golul va veni" (Sandor Egervari, selecţioner Ungaria)

"Eşecul de la Bucureşti a fost o mare dezamăgire. Dar trebuie să ne trezim şi să cîştigăm în faţa Estoniei. Numai aşa mai avem şanse la baraj" ( Adam Bogdan, portar Ungaria)

ANDORRA - OLANDA (21:30)

Excursie cu autocarul
La 6 puncte distanţă de "tricolori" în fruntea clasamentului, olandezii tratează relaxat meciul de diseară şi au plecat spre Andorra cu autocarul. Ei s-ar putea califica deja la CM 2014 cu o victorie coroborată cu egalul sau eşecul nostru în faţa Turciei. Batavii cîştigă grupa şi dacă fac egal, iar "tricolorii" pierd şi maghiarii nu-i bat pe estoni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  10 Septembrie 2013, 17:34

hai romania!!!!!! pe ei pe mama lor

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  10 Septembrie 2013, 17:26

vise tata,vise !

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  10 Septembrie 2013, 17:17

sa speram ca turcia va functiona perfect ca usl iar ungurii vor ramane cu buza umflata dupa primul minut de joc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează