INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GRUPA G

S-a aruncat pe geam! » Slovacii în şoc înaintea derbyului cu Bosnia: un fost internaţional s-a sinucis la 38 de ani

Medicii și poliția slovacă exclud posibilitatea ca Spilar să fi fost omorît
Medicii și poliția slovacă exclud posibilitatea ca Spilar să fi fost omorît

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 20:25

Retras în 2007, Marek Spilar, fundaş cu 30 de selecţii, a sărit de la etajul 5 al apartamentului din Presov şi n-a mai putut fi salvat.

Fotbalul slovac e în doliu după dispariţia şocantă a unui fost internaţional. Cu numai două zile înaintea ciocnirii de diseară cu Bosnia (21:15, Dolce 2), capitală pentru baraj, Marek Spilar s-a sinucis! Avea 38 de ani. S-a aruncat de la etajul 5 al locuinţei sale din Presov şi paramedicii nu l-au mai putut salva.

Fostul fundaş, cu 30 de selecţii la "naţională" între 1997 şi 2002, se retrăsese acum 6 ani, după aventura niponă la Nagoya Grampus. Dublu campion în Belgia cu FC Bruges, Spilar mai jucase şi-n Cehia, la Banik Ostrava şi Olomouc.

"Federaţia şi toată familia fotbalului slovac au aflat cu durere şi tristeţe despre moartea prematură a jucătorului" e comunicatul postat pe site-ul forului de la Bratislava.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează