INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARESTARI

Scandalul traficului de bilete de la Campionatul Mondial ia amploare » Şeful reţelei a fost arestat, apare şi numele lui Blatter

Fan la un meci de la Campionatul Mondial Sursa: Reuters
Fan la un meci de la Campionatul Mondial Sursa: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 08 iulie 2014 13:05

Poliţia braziliană a anunţat arestarea liderului reţelei de vînzare a biletelor de la meciurile Cupei Mondiale."Ray Whelan, director la Match Hospitality, a fost arestat la Copacabana Palace (n.r. - un hotel de lux din Rio de Janeiro unde sînt cazaţi angajaţii FIFA pe timpul Cupei Mondiale)", a declarat, conform Mediafax, purtătorul de cuvînt al poliţiei braziliene.

Match Hospitality este furnizor exclusiv FIFA a biletelor VIP returnate la Cupa Mondială, care includ pe lîngă tichetele de acces în stadion, biletele de avion şi cazare la hoteluri de lux.

FIFA are strînse legături cu Match Hospitality, aceştia primind exclusivitate pentru serviciile de ospitalitate  de la Campionatele Mondiale din 2002 şi 2018.

În acest caz apare un nume foarte interesant. Infront Sports and Media, una dintre firmele care deţin acţiuni la Match Hospitality, este condusă de Philippe Blatter, nepotul preşedintelui FIFA, Joseph Blatter.

CITEŞTE ŞI: FIFA face trafic de bilete la Campionatul Mondial! » Ce personaje mai sunt implicate în acest caz

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  08 Iulie 2014, 15:41

Dar nu-l cheama Blatterescu cumva???

solomon_i
solomon_i  •  08 Iulie 2014, 12:53

"Of Doamne....in ziua de azi ii din ce in ce mai greu sa fii hot !" Blatter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează