INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  UCRAINA - ANGLIA, AZI, ORA 21:45, LIVESCORE PE GSP.RO

Sînge la Kiev! » Violenţe pe străzile capitalei Ucrainiei înaintea ”şocului” cu Anglia

Un fan englez, înjunghiat, este luat cu targa de paramedicii sosiți la fața locului
Un fan englez, înjunghiat, este luat cu targa de paramedicii sosiți la fața locului

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 20:15

Fanii britanici au fost atacaţi duminică noapte de huligani înarmaţi cu cuţite. Trei au ajuns la spital.

Petele de sînge erau încă pe caldarîm, ieri dimineaţă, în Piaţa Independenţei din Kiev. Mărturie a violenţelor din timpul nopţii, soldate cu trei victime în rîndul suporterilor britanici veniţi pentru meciul naţionalei lor cu Ucraina, din această seară.

Atacul s-a petrecut în faţa unei cafenele. Englezii au fost luaţi cu asalt de circa 30 de huligani mascaţi, ce aveau asupra lor cuţite. Au încercat să se apere, însă totul s-a petrecut foarte repede şi n-au mai apucat decît să-şi numere răniţii.

Unul înjunghiat, altul lovit la cap şi un al treilea care suferise contuzii severe au fost transportaţi de urgenţă la spital, dar ultimii doi au părăsit clinica în cursul zilei de ieri. Vinovaţii? La fel de surprinşi ca oaspeţii s-a dovedit şi poliţia. Nici măcar un arestat! Mascaţii s-au "topit" cu toţii în noapte.

"Grupurile de fani şi-au adresat reciproc injurii. De acolo a plecat totul. Atacatorii sînt cel mai probabil ultraşi ai lui Dinamo Kiev" (Comunicatul poliţiei ucrainene)

60 de persoane, conform estimărilor poliţiei, au fost implicate în violenţele de la Kiev

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ertyuiop
ertyuiop  •  10 Septembrie 2013, 10:40

Astea sunt evenimente nu ce a fost la Bucuresti cu bozgorii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează