INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - CROAŢIA 3-1

Un editorialist brazilian de la cotidianul Lance e împotriva curentului după victoria: "Dacă învingi furînd, pierzi plăcerea victoriei"

Articol de - Publicat sambata, 14 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 00:14

Alvaro Oliveira Filho e dur cu Fred pentru simularea de la penalty: "O înscenare grotescă". Şi spune: "Nu poţi afirma că am fi cîştigat şi fără acel 11 metri. Poate da, poate nu"

Scolari e mulţumit de Selecao, i-a plăcut curajul echipei, a văzut caracter luptînd şi întorcînd meciul. Şi e convins că a fost penalty:

"Am revăzut acea fază de zece ori şi pot zice clar că a fost lovitură de pedeapsă"

Numai că un editorialist, Alvaro Oliveira Filho, de la jurnalul sportiv Lance, recunoscut pentru aciditatea comentariilor sale, nu-i dă dreptate deloc. "Nu văd nici un motiv să facem sărbătoare după un succes datorat unei greşeli de arbitraj. Eu gîndesc altfel decît portarul Felipe, care susţine că «să cîştigi furînd e mai frumos».

Click aici pentru VIDEO!

Dacă învingi furînd, pierzi plăcerea victoriei", a scris Oliveira. "Nu poţi afirma că am fi cîştigat oricum şi fără acel 11 metri. Poate da, poate nu". Pentru Fred, pe care îl critică şi pentru "lipsa lui de eficacitate", a păstrat finalul: "Înscenarea lui la penalty a fost grotescă".


"E evident că acea gafă a arbitrului a fost decisivă. Şi e la fel de evident că Selecao trebuie să joace mult mai bine"
Alvaro Oliveira Filho, editorialist Lance

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cracker
cracker  •  14 Iunie 2014, 18:03
Postat de bogdanb_89 pe 14 Iunie 2014, 17:50

cand am citit acest titlu , un singur cuvant mi-a venit in minte STEAUA

Cand am vrut sa citesc ce comentarii s-au lasat al tau a fost primul si m-am gandit prima data la 2 civinte "subiectivism,aberatii"

cracker
cracker  •  14 Iunie 2014, 17:59

Din pacate, nu va puteti abtine, fara sa facei trimitere la echipele din liga 1, macar cat dureaza modialul, sa se poarte un dialog civilizat,fara injuraturi si intepaturi cu privire la echipele de club pe care le simpatizati si sa discutam despre ce vedem acolo in Brazilia.In primul rand e mult subiectivism si nesimtire.....cat despre ce a scirs indvidul, are dreptate, omul vrea sa-i atraga atentia lui Scolari & co de faptul ca nu merge asa la nesfarsit si daca nu incep sa joace mai bine s-ar putea sa nu prinda semifinalele. Echipa Braziliei la 2-1 bubia mingea, si am mai spus-o, este prima echipa a Braziliei care bubuie mingea sa scape de ea la un CM,eu nu am vazut alta pana acum.

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iunie 2014, 17:56
Postat de bogdanb_89 pe 14 Iunie 2014, 17:50

cand am citit acest titlu , un singur cuvant mi-a venit in minte STEAUA

neeee, la ei e altceva :) fura, dar cand e cazul, sunt si ....omenosi ! :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează