INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ITALIA - CEHIA 2-1

VIDEO Calificare însîngerată » Kozak l-a lovit urît cu cotul în cap pe Pasqual, crăpîndu-i fruntea căpitanului Fiorentinei!

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 01:32

Squadra azzurra a trăit clipe de panică marţi, la accidentarea groaznică a mijlocaşului Fiorentinei, care a avut nevoie de 7 puncte de sutură


Italia a vărsat sînge pentru o calificare la Mondiale în avans cu două etape. Victoria cu cehii, 2-1 la Torino, l-a trimis direct la spital pe Pasqual, după un duel horror cu Kozak. Cu un sfert de oră înainte de final, autorul golului oaspeţilor l-a lovit urît cu cotul în cap, crăpîndu-i fruntea căpitanului Fiorentinei!

Click aici pentru VIDEO!

Colegii mijlocaşului stînga au intrat în panică văzînd sîngele ţîşnind ca din izvor. Pasqual a avut nevoie de şapte copci pentru rana adîncă. "Nu şi-a pierdut nici o clipă cunoştinţa, însă a rămas la spital peste noapte pentru teste", a anunţat clubul viola. Pasqual ar putea juca duminică împotriva lui Cagliari cu o mască de protecţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
eucutine
eucutine  •  12 Septembrie 2013, 09:43

In urma cu vreo doi ani, la un meci Milan-Lazio, Kozak a trimis doi juctaori de la Milan (Bonera si Legrottaglie parca) direct la spital. La fel, i-a umplut si pe aia de sange!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează