INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - COLUMBIA 2-1

VIDEO Decizie FIFA în cazul Neymar » Ce se va întîmpla cu Juan Zuniga, fotbalistul care l-a accidentat pe brazilian

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 20:08

FIFA a anunţat astăzi pe site-ul oficial decizia în cazul Neymar, după ce starul brazilian s-a ales cu o accidentare gravă la spate în urma unei lovituri primite de la Juan Zuniga.
Columbianul l-a trîntit la pămînt pe atacantul brazilian, lovindu-l cu genunchiul în spate, însă nu a primit nici măcar cartonaşul galben. FIFA a deschis o anchetă, însă astăzi a anunţat că nu îl va sancţiona pe fundaş. ”E important de menţionat că în momentul analizei, Comisia de Disciplină nu trebuie să ţină cont numai de consecinţele incidentului”, notează site-ul forului mondial.

Click aici pentru VIDEO!

Zuniga nu a fost sancţionat pentru că FIFA putea schimba decizia arbitrului doar dacă faza îi scăpa sau acorda cel puţin un cartonaş galben.

Neymar ratează restul turneului final, urmînd să fie indisponibil aproximativ două luni!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
tren2003ro
tren2003ro  •  08 Iulie 2014, 14:41

daca FIFA permite astfel de intrari intrun meci de mondial poate ca ar trebui sa nu mai participe nimeni la urmatoarea editie. poate ca asa isi dau seama ca trebuie sa faca ceva pentru ai proteja pe jucatori, nu e normal ca de fiecare data cand intri in teren sa te gandesti.....oare astazi o sa ies pe propriile mele picioare sau ma scot pe targa ?!!!

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  08 Iulie 2014, 06:49
Postat de unico_biancorossi pe 08 Iulie 2014, 01:15

sansele braziliei de a mai ajunge in finala s-au redus cu 50% gratie intrarii criminale si pe alocuri demente, a acestui zuniga. si nici macar rosu nu a primit. nu mai spunem ca fara neymar, sau messi, sau robben, sau muller, degeaba ne mai uitam la semifinale. showul ar fi substantial diminuat fara Starurile lui. ce blockbuster castiga un Oscar daca nu are Staruri in rolurile principale ? nici unul, va spun eu.

Lord of the Rings, Star Wars, Avatar, etc, au castigat trilioane de $ fara a avea superstaruri. Iar ultimele filme cu Johny Depp, Tom Cruise, etc, au fost niste rateuri jalnice. ;)

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  08 Iulie 2014, 06:45
Postat de marian.negoita pe 08 Iulie 2014, 05:28

Cel mai bun tratament pentru Neymar ar fi cateva luni de contract in Premier League, sa se caleasca un pic. In momentul de fata, lesina la cea mai mica adiere de vant. Se face atata tam-tam pentru ca e brazilian, nu pentru incidentul in sine. Au fost atatea intrari criminale campionatul asta, pe tibii, pe glezne si nimeni n-a mai plans atat. Urmatorul pe lista este Di Maria, trebuie sa li se gaseasca si belgienilor un motiv ca din cauza lor s-a accidentat. Vreajeala de presa, mai ales aia romaneasca...

Tu nu gandesti amice. Adica asta era sa-i rupa coloana omului, si tu vorbesti de calire si alte ineptii. Daca era doar o vanataie sau o contuzie, mai ziceam, dar totusi omul are fractura. Voi ganditi cand scrieti oameni buni?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează