INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COSTA RICA - ANGLIA 0-0

VIDEO+FOTO Marea plictiseală » Costa Rica a remizat cu Anglia, 0-0, asigurîndu-şi primul loc într-o grupă cu 3 campioane mondială

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 23:27

Zbaterile lui Sturridge şi ”transversala” lui Celso Borges au fost singurele momente gustate de suporteri

Roy Hodgson a pus ieri viitorul Angliei înaintea orgoliului de-a pleca acasă cu un rezultat onorabil. Şi-a aruncat în luptă garnitura B, împotriva unei Costa Rica deja calificată, interesată doar să intre în "optimi" de pe primul loc în grupă. Rezultatul: 0-0.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Mînjii Angliei şi-ar fi dorit o victorie, dar de la a vrea pînă la a putea e cale lungă. Exemplu, Sturridge. A beneficiat de cele mai multe oportunităţi, însă la finalizare a fost un dezastru. Ba a cerşit şi un penalty, dar nu l-a putut îmbuna pe arbitrul algerian Haimondi.

În faţa unui "leu" fără colţi, centramericanii nu s-au omorît nici ei cu firea. O singură mare ocazie, "transversala" lui Celso Borges, şi cam atît. De ajuns pentru a încheia în fruntea unei grupe ale cărei favorite erau la start adversara de ieri, Italia şi Uruguay.

40 de şuturi fără gol marcat la CM are Frank Lampard. Record în istoria competiţiei în ultimii 48 de ani

Costa Rica - Anglia 0-0
Costa Rica: K. Navas - Duarte, G. Gonzalez, Miller - Gamboa, Bryan Ruiz, Borges (78 Barrantes), Tejeda, J. Diaz - Brenes (59 Bolanos), J. Campbell (65 Urena). Antrenor: Jorge Luis Pinto
Anglia: Foster - P. Jones, Cahill, Smalling, Shaw - Lampard, Wilshere (73 Gerrard) - Milner (76 Rooney), Barkley, Lallana (62 Sterling) - Smalling. Antrenor: Roy Hodgson
Cartonaşe galbene: G. Gonzalez (60) - Barkley (53), Lallana (62)
Stadion: Estadio Mineirao (Belo Horizonte)
Arbitru: Djamel Haimoudi (Algeria)

Clasamentul grupei şi întregul tablou al Campionatului Mondial!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
snapdragon
snapdragon  •  25 Iunie 2014, 19:43

Este un campionat de ANTRENORi care stiu sa-si capaciteze jucatorii selctionati,si care au venit cu idei tactice moderne pentru atac;nu e cazul lui Roy Hodgson,ca piti e retardat cu un secol! Echipele nationale europene platesc tribut importului de jucatori facut de cluburi,mai ales atacanti,din America Latina si Africa! La sarbatoarea Cupei Mondiale,de exemplu,fotbalistii englezi au venit ca oun taraf de lautari,care a cintat manele, dupa ureche, si au plecat apoi acasa sau in vacanta sa-si chefuiasca milioanele cistigate la cluburile din Premier League!

satyricon
satyricon  •  25 Iunie 2014, 17:06

Din echipele date de voi rezulta ca Smalling s-a dedublat, a jucat si fundas si atacant! In schimb Sturridge a beneficiat de acele oportunitati din postura de ... spectator?

bamse1901
bamse1901  •  25 Iunie 2014, 10:18

bv lor filicitari

Vezi toate comentariile (6)
Comentează